وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

بازگشایی آزادراه تهران ـ شمال و محور کرج ـ چالوس

بازگشایی آزادراه تهران ـ شمال و محور کرج ـ چالوس رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از بازگشایی آزادراه تهران ـ شمال و محور کرج ـ چالوس پس از ۱۰ روز مسدودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ بهروز خانپور رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا گفت: دو مسیر آزادراه تهران- شمال و کرج- چالوس که تا ساعت ۲۴ امروز ۳۰ آبان مسدود هستند، از ساعت ۱ بامداد روز پنجشنبه، اول آذر ماه، بازگشایی خواهند شد و عبور و مرور در آن‌ها از سر گرفته می‌شود.

 

سرهنگ خانپور در تشریح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور تا ساعت ۷ صبح امروز بیان کرد: بارش باران در محورهای استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، تهران، البرز، قزوین، کردستان و خراسان رضوی ادامه دارد.

 

رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا افزود: به رانندگان توصیه می‌شود با توجه به لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید افقی، حتماً سرعت مطمئنه را رعایت کنند، از انجام هرگونه سبقت و سرعت غیرمجاز پرهیز نمایند و فاصله طولی مناسب با خودروهای جلویی را حفظ کنند.

 

وی ادامه داد: ترافیک در آزادراه قزوین-کرج محدوده پایانه شهید کلانتری، حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک، نیمه‌سنگین است. همچنین محورهای خرم‌آباد-پلدختر در استان لرستان همچنان مسدود بوده و شرایط برای بازگشایی این مسیر در دست بررسی است.

 

خانپور با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین رانندگی به‌ویژه در شرایط بارندگی، از رانندگان خواست پیش از سفر از سلامت فنی خودرو، به‌ویژه وضعیت برف‌پاک‌کن‌ها، چراغ‌ها و سیستم ترمز اطمینان حاصل کنند.

 

وی همچنین استفاده از لاستیک‌های مناسب فصل زمستان در مناطق کوهستانی و همراه داشتن تجهیزات ایمنی مانند زنجیر چرخ را ضروری دانست.

 

در پایان رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: سایر محورهای مواصلاتی کشور از شرایط جوی و ترافیکی آرام و روان برخوردار هستند و مأموران پلیس راه در تمامی محورها برای مدیریت ترافیک و امدادرسانی احتمالی به صورت آماده‌باش کامل حضور دارند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار