کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پنتاگون: در شرایط جنگی با روسیه قرار نداریم

معاون سخنگوی پنتاگون در واکنش به تغییر سیاست هسته‌ای روسیه، گفت که آمریکا در شرایط جنگی با این کشور قرار ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۵۹۲

 به گزارش راهبرد معهاصر، «سابرینا سینگ» معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در یک کنفرانس خبری در خصوص تغییرات سیاست هسته‌ای روسیه گفت: «بگذارید واضح بگویم، ایالات متحده در حالت جنگی با روسیه قرار ندارد».

 

او سپس مدعی شد: «این روسیه بود که تصمیم به استفاده از سربازان کره شمالی در جنگ اوکراین گرفت و اینگونه جنگ را تشدید کرد، ما نیز تلاش می‌کنیم تا اوکراین به چیزهایی که در میدان جنگ نیاز دارد، دسترسی داشته باشد».

 

سابرینا سینگ همچنین تأکید کرد که  آمریکا هیچ نشانه‌ای مبنی بر قصد روسیه برای استفاده از سلاح هسته‌ای در اوکراین به دست نیاورده است.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه، اصلاحات در دکترین هسته‌ای روسیه را امضا کرد. این اصلاحات، لیست شرایطی را که ممکن است منجر به استفاده‌ی روسیه از سلاح‌های هسته‌ای شود، گسترش می‌دهد.

 

طبق گزارش شبکه آرتی، دکترین هسته‌ای به‌روزرسانی‌شده‌ی روسیه تأکید می‌کند که سیاست بازدارندگی هسته‌ای کشور، جنبه‌ی دفاعی دارد و روسیه تمام تلاش خود را برای محدود کردن تهدید هسته‌ای انجام می‌دهد. در این دکترین، سلاح‌های هسته‌ای به عنوان ابزاری برای بازدارندگی در نظر گرفته شده‌اند و استفاده از آن‌ها، تنها در شرایط اضطراری و به‌عنوان آخرین راهکار محسوب می‌شود.

 

امضای پوتین بر این فرمان در مورد اصلاح سیاست بازدارندگی هسته‌ای روسیه، دو روز پس از گزارش‌هایی مبنی بر اجازه جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، به نیروهای اوکراینی برای انجام حملات با موشک‌های دوربرد اتاکامس به خاک روسیه صورت گرفته است.

 

کاخ کرملین در واکنش به امضای فرمان جو بایدن، اعلام کرد که به‌روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه، برای انطباق آن با شرایط فعلی سیاسی، امری ضروری بوده است./تسنیم

ارسال نظر