عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

نگرانی آمریکا از نفوذ گسترده هکر‌های چینی

مقامات اطلاعاتی آمریکا نسبت به نفوذ گسترده هکر‌های چینی در شبکه‌های مخابراتی و اینترنتی ایالات متحده ابراز نگرانی کرده و خواستار مقابله با آن شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
کد خبر: ۲۶۳۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر. مقامات ارشد شرکت‌های مخابراتی بزرگ آمریکا دیروز جمعه به دعوت کاخ سفید در این محل حضور پیدا کردند تا در مورد چالش امنیتی دولت فدرال یعنی چگونگی اخراج هکر‌های چینی از عمیق‌ترین زوایای شبکه‌های ارتباطی کشور گفت‌وگو کنند.

 

در این جلسه که به ریاست جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید و برخی معاونان وی برگزار شد، شرکت کنندگان نسبت به کشفیات در مورد هک گسترده ماموران چینی شدیدا ابراز نگرانی کردند. افراد حاضر در این جلسه بر این باور بودند که هکر‌های گروهی به نام "Salt Typhoon" که بنا بر ادعای مقامات آمریکایی، ارتباط نزدیکی با وزارت امنیت دولتی چین دارند، بیش از یک سال در کمین شبکه‌های بزرگترین شرکت‌های مخابراتی آمریکا بوده‌اند.

 

چند مقام آگاه حاضر در این جلسه که خواستند به دلایل امنیتی نامشان فاش نشود، اعلام کردند که هکر‌های چینی فهرست تقریبا کاملی از شماره‌های تلفنی را در اختیار دارند که وزارت دادگستری براساس یک سیستم شنود قانونی مجرمان و یا جاسوسان احتمالی اسامی حاضر در این فهرست را نظارت می‌کند.

 

به گفته افراد حاضر در نشست روز گذشته کاخ سفید، اگرچه مقامات دولتی آمریکا معتقد نیستند که چینی‌ها به این تماس‌ها گوش داده باشند، اما هکر‌ها احتمالا شماره تلفن‌ها را با داده‌های موقعیت جغرافیایی ترکیب کرده و اطلاعات دقیقی از افراد تحت نظر بدست آورده‌اند.

 

به نوشته نیویورک تایمز، در نتیجه این نفوذ، چین به نقشه راهی دست یافته تا بداند که آمریکا کدام جاسوسان چینی را شناسایی کرده است.

 

مقامات آمریکایی نخست بر این باور بودند که هک تنها محدود به منطقه اطراف واشنگتن است. اما اکنون براساس شواهد به‌دست آمده، چین به تمامی شبکه‌های تلفن سراسر کشور دست یافته است و آنها توانسته‌اند با نفوذ در شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی، برخی ایمیل‌ها را نیز بخوانند.

 

در نشست کاخ سفید، پیام نهایی مقامات ارشد اطلاعاتی و امنیت ملی این بود که با وجود قدیمی بودن فناوری، شرکت‌های مخابراتی آمریکایی باید به یافتن راه حلی دائمی با هدف دور نگه داشتن ماموران پکن از سیستم‌های مخابراتی کمک کنند. همزمان برخی مقامات معتقدند که چنین اقدامی نیازمند برداشتن گام‌های بزرگ اصلاحی است که می‌تواند قطعی‌های بسیاری در شبکه برای مصرف کنندگان داشته باشد./ ایرنا

کلمات کلیدی: هک چین آمریکا
ارسال نظر
آخرین اخبار