تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان شناسایی باند ۵ نفره کلاهبردار در شبکه‌های اجتماعی افشاگری استاندار تهران درباره صدور پروانه‌های محرمانه در حریم پایتخت شرط جدید معافیت از سربازی اعلام شد ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تمدید شد+ جزئیات جزئیات آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق سال ۱۴۰۴ قوه قضاییه: شایعات پیرامون برخی مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات کذب است؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته‌ایم دستگیری مرد آبادانی که فیلم کتک زدن پدرش در فضای مجازی وایرال شد+ عکس جزئیات معافیت سربازی در قانون جوانی جمعیت/ چه کسانی مشمول هستند؟ تأخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان یکشنبه ۱۱ آبان پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده گوشی‌های هوشمند داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران بخوانند / تمدید مهلت ثبت‌نام + جزئیات  ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور؛ هشدار سرمازدگی در ۱۳ استان آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟

انتقاد چمران از کیفیت برخی از اتوبوس‌های تولید داخل

مهدی چمران گفت: اتوبوس‌های تحویلی یکی از شرکت‌ها که موجب اختلاف شده، مشکل فنی دارد و تعدادی از آنها در پارکینگ اتوبوسرانی خوابیده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 26
کد خبر: ۲۶۴۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر. مهدی چمران پیش از آغاز دویست‌وهشتادوسومین جلسه شورای شهر تهران در خصوص دستور جلسه امروز اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، امروز گزارش حسابرسی و عمرانی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳ در صحن شورا ارائه خواهد شد. البته در دوره‌های گذشته نیز به این موضوع پرداخته شده است.

 

وی درباره ارسال مستندات هزینه‌کرد فعالیت‌های تبلیغاتی موسسه همشهری و چاپ عکس علیرضا زاکانی، یکی از کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: این فاکتور‌ها برای من ارسال شده، اما مستندات رسمی ارائه نشده است. مدیرعامل موسسه همشهری اعلام کرده این کار برای سایر رقبا از جمله آقایان جلیلی و پزشکیان نیز انجام شده است.

 

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی درباره مخالفت وزارت راه با ساخت تونل شهید متوسلیان در محدوده میدان سپاه خاطرنشان کرد: هنوز موافقت یا مخالفت رسمی به ما ابلاغ نشده و این موضوع در شورای عالی شهرسازی نیز مطرح نشده است.

 

چمران با اشاره به هزینه بالای احداث این تونل تأکید کرد: اجرای این پروژه نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است. البته در سال‌های اخیر، برخی شرکا انتقاداتی نسبت به همکاری با شهرداری تهران داشته‌اند. بااین‌حال، احداث تونل شهید متوسلیان می‌تواند حجم بالای ترافیک این محدوده را کاهش دهد.

 

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره ضرورت دریافت مجوز شورای شهر برای احداث مسیر ویژه خودرو‌های پرسرنشین در بزرگراه شهید همت گفت: این موضوع نیازمند تأیید شورای ترافیک تهران یا شورای عالی ترافیک است. بااین‌حال، بهتر است شورای شهر نیز در جریان قرار گیرد.

 

چمران در واکنش به اظهارات محمدخانی؛ سخنگوی شهرداری تهران، درباره معیوب بودن برخی اتوبوس‌های خریداری‌شده از یک شرکت داخلی اظهار کرد: این مسئله را تأیید می‌کنم. تعدادی از این اتوبوس‌ها که از یکی از شرکت‌های بزرگ داخلی خریداری شده‌اند، در پارکینگ شرکت واحد و تولیدکننده قرار دارند.

 

وی درباره هزینه‌های انجام‌شده برای خرید این اتوبوس‌ها گفت: شهرداری ضمانت‌نامه دارد و موضوع از طریق دادگاه در حال پیگیری است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار