پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

بوی فتنه لبنان از لندن بلند شد!

سفارت انگلیس در بیروت اعلام کرد، لبنان نیازمند دولتی است که بتواند در زمان کوتاهی اصلاحات حیاتی انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ استعفای «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان در سه‌شنبه (دیروز) واکنش‌های داخلی و خارجی زیادی به همراه داشت.

 

در همین ارتباط، سفارت انگلیس در بیروت اعلام کرد، لبنان بر سر دوراهی قرار گرفته، راه‌حل سیاسی هر چه باشد این کشور نیازمند دولتی توانمند است که بتواند فورا اصلاحات حیاتی و ضروری ارائه دهد.

 

بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، در ادامه این بیانیه آمده: خشونت یا ارعاب در اعتراض‌های مسالمت‌آمیز از سوی هر گروهی فقط منجر به شکست وحدت لبنان و ثبات آن می‌شود.

 

امروز «یان کوبیچ» فرستاده ویژه سازمان ملل در لبنان از سران و جریان‌های سیاسی این کشور درخواست کرد از اظهارات تنش‌زا بپرهیزند و برای تشکیل هر چه سریع‌تر دولت جدید بکوشند.

 

«هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان هم در واکنش به استعفای نخست وزیر لبنان گفت که آلمان نمی‌خواهد شاهد خلأ سیاسی در لبنان باشد.

 

منبع: فارس
ارسال نظر