آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

فیدان: ترکیه دخالتی در تحولات حلب ندارد

فیدان: ترکیه دخالتی در تحولات حلب ندارد وزیر خارجه ترکیه با اشاره به تحولات در حلب مدعی شد که ترکیه مداخله ای نداشته است و افزود: اما در مقابل یک موج جدید کوچ نیز تدابیر لازم را اتخاذ کرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 30
کد خبر: ۲۶۴۴۸۰
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در نشست حزبی که پشت درهای بسته انجام شده، درباره تحولات سوریه گفته است: به هیچ شکلی اجازه شکل گیری یک دولت تروریستی(کردها در شمال سوریه) را نمی دهیم. این رویکرد ترکیه را همه مخاطبانش می دانند.

 

وی با بیان اینکه: ما به طرف آمریکایی گفته ایم که اگر شما آن منطقه را حساس می دانید، برای ما نیز حساس است. اگر یک روز به این ترجیح برسید که به ساختاری در آنجا اجازه شکل گیری بدهید، اشتباه کرده اید، اظهار داشت: آمریکا قاطعیت ما را به خوبی می داند. ساختار تروریستی آنجا در حال حاضر تماماً به آمریکا وابسته است، یک ساختار مصنوعی است. یعنی مانند انسانی است که تحت مراقبتهای ویژه است و بدون دستگاه اکسیژن امکان ادامه حیات ندارد.

 

وزیر خارجه ترکیه افزود: دستگاه اکسیژن گروههای تروریستی در منطقه آمریکاست. اگر آمریکا اکسیژن را قطع کند آنها سه روز هم دوام نمی آورند. تشکیل یک ساختار جدید در منطقه ممکن نیست. به شمال عراق نگاه کنید، آنجا فدراسیون هست، خودمختاری هست، ساختارهای بومی هست اما چیزی نشدند.

 

فیدان گفت: هدف نهایی ما تمامیت ارضی سوریه است. حامی کردهای خارج از مرز نیز ترکیه است.

 

وی با اشاره به تحولات در حلب نیز مدعی شد که ترکیه مداخله ای نداشته است، و افزود: اما در مقابل یک موج جدید کوچ نیز تدابیر لازم را اتخاذ کرده ایم. هیچ اقدامی برای موج جدید مهاجرت انجام نمی گیرد.// تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۲
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
0
0
تروریست‌های تحریرالشام مورد حمایت دولت ترکیه وارد بخشی از شهر حلب شدند
تروریست‌ها از خاک کشور ترکیه به سوریه وارد شدند.
ارتش ترکیه از گروه‌های تروریستی در شهر حلب حمایت و پشتیبانی نظامی می کند..
ارتش ترکیه در شمال سوریه چه غلطی می کند؟
1 - حمایت از تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی
2 - غارت نفت سوریه
3 - غارت اموال مردم سوریه و کشور سوریه
4 - کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی از همه گروه های تروریستی در شمال سوریه
5 - حضور ارتش ترکیه جنایتکار در شمال سوریه هیچ ارتباطی و ربطی جنگ و مبارزه با تروریسم، داعش و سایر گروه های تروریستی ندارد و از سال 2011 تاکنون هم نداشته است.
6 - ترکیه جنایتکار از سال 2011 تاکنون ثابت کرد و نشان داد که عامل اصلی جنگ در سوریه بوده است.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
0
0
و باز هم 100 درصد فقط دروغ است
تروریست ها با کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی ارتش ترکیه به حلب حمله کردند
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار