تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

سقوط حکومت بشار اسد رسما اعلام شد

فرماندهی ارتش سوریه در بیانیه‌ای، سقوط حکومت بشار اسد را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، بیانیه فرماندهی ارتش سوریه بامداد یکشنبه و پس از تصرف دمشق توسط گروه‌های مسلح و نیز خبر خروج بشار اسد از سوریه انتشار یافت.

 

رسانه‌های غربی و عربی بامداد یکشنبه با انتشار گزارش‌هایی، خبر‌های در مورد خروج بشار اسد از سوریه و نیز ورود گروه‌های مسلح به دمشق پایتخت این کشور مطرح کردند.

 

شبکه العربیه بامداد یکشنبه در گزارشی ادعا کرد، گروه‌های مسلح مخالف بشار اسد ساعاتی قبل وارد دمشق شدند و کنترل پایتخت سوریه را به دست گرفتند.

 

شبکه المیادین نیز به نقل از رویترز گزارش داد که گروه‌های مسلح بدون وجود هیچ نشانه‌ای از ارتش سوریه وارد دمشق شدند.

 

بنا به گزارش این شبکه از رویترز همچنین به نقل از مقامات بلند پایه سوریه اضافه کرد که بشار اسد رئیس جمهور سوریه دمشق را به مقصد نامعلومی ترک کرده است.


به ادعای رسانه‌های عربی و نیز غربی از جمله سی ان ان و رویترز خروج اسد از دمشق به مقصد نامعلومی که می‌تواند خارج سوریه و یا داخل سوریه (شهر‌های علوی نشین ساحل مدیترانه لاذقیه و طرطوس) باشد، صورت گرفته است.

 

رسانه‌های وابسته به گروه‌های مسلح گفتند که آنها وارد ساختمان رادیو و تلویزیون سوریه شده‌اند و کنترل این رسانه را به دست گرفتند.

 

پایگاه خبری العربی الجدید نیز از کنترل زندان «صیدنایا» بزرگترین زندان دمشق به دست گروه‌های مسلح و آزادی زندانیان آن خبر داد.

 

رسانه‌های رسمی سوریه تاکنون در این باره خبری منتشر نکرده‌اند./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار