رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

الجولانی: سوریه آمادگی جنگی دیگر را ندارد

الجولانی: سوریه آمادگی جنگی دیگر را ندارد سرکرده هیأت تحریر الشام اعلام کرد مردم سوریه از سال‌ها جنگ خسته شده اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 11
کد خبر: ۲۶۵۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، ابومحمد الجولانی، سرکرده تروریست‌های تحریر الشام که پس از ورود به دمشق، دولت مرکزی سوریه را سرنگون کرد در جدیدترین اظهارات خود با شبکه اسکای نیوز مصاحبه کرد.

 

وی در این مصاحبه گفت: سوریه شاهد نبردی دیگر نخواهد بود زیرا شهروندان سوری از سال‌ها جنگ خسته شده اند. کشور ما آمادگی جنگی دیگر را ندارد.

 

الجولانی در ادامه بدون اشاره به حملات گسترده رژیم صهیونیستی به انبارهای تسلیحاتی و پایگاه‌های نظامی سوریه که طی ۴۸ ساعت ۴۸۰ بار به این کشور تجاوز کرده است، گفت: نگرانی اصلی ما نیروهایحزب الله لبنان و رژیم اسد بود. حذف آنها راه حل سوریه است. وضعیت فعلی اجازه بازگشت به گذشته را نمی‌دهد.

 

وی افزود: سوریه بازسازی خواهد شد و من به دنبال اطمینان بخشیدن به کشورهای خارجی هستم.

 

سرکرده تحریر الشام با اشاره به نگرانی‌های بین المللی درباره مواضع این جنبش، افزود: ترس آنها غیرضروری است. به زودی شاهد حرکت سوریه به سمت توسعه و بازسازی خواهیم بود. ما شاهد استقرار ثبات در کشور خواهیم بود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار