آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

دیدار فرستاده ترامپ در خاورمیانه با بن سلمان

دیدار فرستاده ترامپ در خاورمیانه با بن سلمان یک پورتال خبری عبری از سفر فرستاده ترامپ به عربستان و دیدار با بن سلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، استیون ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا در خاورمیانه، پس از سفر مخفیانه به قطر و اراضی اشغالی، وارد عربستان سعودی شد و با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی دیدار کرد. این را پورتال خبری اسرائیلی «والا» به نقل از منابعی گزارش داد.

 

دو منبع مطلع از این دیدار به والا نیوز گفتند: «استیون ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب در خاورمیانه، روز چهارشنبه به عربستان سعودی رفت و با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان دیدار کرد.»

 

پیشتر شبکه سی ان ان به نقل از منابع خود گزارش داده بود که فرستاده ویژه آینده ترامپ در خاورمیانه در پایان نوامبر از فلسطین اشغالی و قطر بازدید کرده است. خبرگزاری «رویترز» هم گزارش داد که نماینده رئیس جمهور منتخب آمریکا در امور خاورمیانه اخیراً سفری مخفیانه به قطر و فلسطین اشغالی داشته است.

 

او در این سفر‌ها با «محمد بن عبدالرحمن» وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم تروریستی صهیونیستی دیدار کرده است.

 

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در مصاحبه‌ای با شبکه اسکای نیوز انگلیس تایید کرد که قطر و امارت با تیم ترامپ همکاری می‌کند، تیمی که قصد دارد به حل و فصل مناقشه در نوار غزه بین اسرائیل و جنبش فلسطینی حماس قبل از تحلیف رئیس جمهور جدید ایالات متحده در ژانویه ۲۰۲۵ دست یابد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار