زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز

سرما البرز را تعطیل کرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اعلام وضعیت اضطراری در پی برودت هوا و مدیریت مصرف سوخت، از غیرحضوری شدن مدارس در تمامی مقاطع و دانشگاه‌ها و تعطیلی ادارات دولتی و خصوصی به جز مراکز نظامی، انتظامی، درمانی و خدمات‌رسان این استان برای فردا یکشنبه ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۳ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اعلام وضعیت اضطراری در پی برودت هوا و مدیریت مصرف سوخت، از غیرحضوری شدن مدارس در تمامی مقاطع و دانشگاه‌ها و تعطیلی ادارات دولتی و خصوصی به جز مراکز نظامی، انتظامی، درمانی و خدمات‌رسان این استان برای فردا یکشنبه ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۳ خبر داد.

احمد افضلی شامگاه شنبه ۲۴ آذرماه با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه اضطرار استان و بررسی‌های صورت گرفته در خصوص برودت هوای استان و مدیریت مصرف سوخت، اعلام کرد: با توجه به وضعیت برودت هوای استان، به منظور حفظ سلامت عمومی و کاهش ترددهای غیرضروری و مدیریت مصرف سوخت، تمامی مدارس، دانشگاه‌ها به صورت غیرحضوری و ادارات دولتی و ‌خصوصی و بانک‌های استان به جز مراکز نظامی، انتظامی، درمانی و خدمات رسان استان البرز فردا تعطیل خواهد بود.

وی همچنین از شهروندان خواست با مصرف بهینه سوخت و انرژی به کاهش ناترازی سوخت در استان کمک کنند تا تمامی مردم استان از نعمت انرژی برخوردار شوند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار