مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

سرما البرز را تعطیل کرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اعلام وضعیت اضطراری در پی برودت هوا و مدیریت مصرف سوخت، از غیرحضوری شدن مدارس در تمامی مقاطع و دانشگاه‌ها و تعطیلی ادارات دولتی و خصوصی به جز مراکز نظامی، انتظامی، درمانی و خدمات‌رسان این استان برای فردا یکشنبه ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۳ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اعلام وضعیت اضطراری در پی برودت هوا و مدیریت مصرف سوخت، از غیرحضوری شدن مدارس در تمامی مقاطع و دانشگاه‌ها و تعطیلی ادارات دولتی و خصوصی به جز مراکز نظامی، انتظامی، درمانی و خدمات‌رسان این استان برای فردا یکشنبه ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۳ خبر داد.

احمد افضلی شامگاه شنبه ۲۴ آذرماه با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه اضطرار استان و بررسی‌های صورت گرفته در خصوص برودت هوای استان و مدیریت مصرف سوخت، اعلام کرد: با توجه به وضعیت برودت هوای استان، به منظور حفظ سلامت عمومی و کاهش ترددهای غیرضروری و مدیریت مصرف سوخت، تمامی مدارس، دانشگاه‌ها به صورت غیرحضوری و ادارات دولتی و ‌خصوصی و بانک‌های استان به جز مراکز نظامی، انتظامی، درمانی و خدمات رسان استان البرز فردا تعطیل خواهد بود.

وی همچنین از شهروندان خواست با مصرف بهینه سوخت و انرژی به کاهش ناترازی سوخت در استان کمک کنند تا تمامی مردم استان از نعمت انرژی برخوردار شوند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر