چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

پوتین: در خط مقدم ابتکار عمل راهبردی را در دست داریم

پوتین: در خط مقدم ابتکار عمل راهبردی را در دست داریم رئیس جمهور روسیه با اشاره به اینکه این کشور در خط مقدم جبهه نبرد با اوکراین ابتکار عمل را در دست دارد، تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه‌های موشکی را در آسیا و اقیانوسیه نگران‌کننده خواند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 16
کد خبر: ۲۶۵۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه می‌گوید که تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه‌های موشکی در منطقه آسیا-اقیانوسیه نگران‌کننده است.

 

پوتین گفت: آمریکا همچنان به تزریق سلاح و پول به رژیم نامشروع اوکراین ادامه می‌دهد و این روند به تشدید تنش منجر خواهد شد. اگر ناتو به استقرار تسلیحات در چند منطقه ادامه دهد، ما مجبور خواهیم شد که برای اطمینان از امنیت خودمان، اقدامات بیشتری اتخاذ کنیم.

 

وی درباره شرایط خط مقدم جبهه نبرد در اوکراین نیز گفت: نیروهای روسیه در امتداد خط مقدم جنگ در اوکراین، ابتکار عمل راهبردی را در دست دارند. میزان تسلیحات مدرن زرادخانه هسته‌ای راهبردی روسیه به ۹۵ درصد رسیده است. ما همچنان به حفظ قابلیت زرادخانه تسلیحات راهبردی هسته‌ای خود ادامه خواهیم داد. همچنین تعداد نیروهای مسلح روسیه به ۱.۵ میلیون سرباز افزایش یافته است.

 

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اینکه این کشور اجازه نمی‌دهد که به قیمت شرایط اجتماعی و اقتصادی‌اش، وارد رقابت تسلیحاتی شود، گفت: کشورهای ناتو هزینه نظامی خود را افزایش داده و واحدهای رزمی‌شان را در نزدیکی مرزهای روسیه تقویت کرده‌اند.

 

وی افزود: در صورتی که واشنگتن شروع به استقرار موشک‌های میان و کوتاه‌برد مجهز به کلاهک هسته‌ای (در منطقه آسیا-اقیانوسیه) کند، ما نیز به محدودیت‌های خود در زمینه استقرار این سامانه‌های موشکی پایبند نخواهیم ماند.

 

پوتین تاکید کرد که آمریکا دست به ایجاد ائتلاف‌های نظامی-سیاسی در سراسر جهان زده و این مسئله احتمالاً درگرفتن جنگ در چند منطقه جهان را افزایش داده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار