خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ

توانیر: قطعی برق ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده متوقف می‌شود / در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم

توانیر: قطعی برق ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده متوقف می‌شود / در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: این برنامه (قطعی‌های برنامه‌ریزی شده برق) تا پایان سال ادامه نخواهد داشت و با تحویل سوخت کافی و بعد از اینکه شرایط به روال عادی بازگردد که احتمالا طی ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده این اتفاق خواهد افتاد، اجرای آن متوقف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 19
کد خبر: ۲۶۶۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن ذبیحی، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر اظهار داشت: در حال حاضر نیاز مصرف برق کشور ۴۷ هزار مگاوات است که ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های ما فراتر از این نیاز است. پس صنعت برق کشور به شرط تامین سوخت کافی برای نیروگاهها، مشکلی در تامین برق ندارد.

وی با اشاره به کاهش میانگین دمای هوای کشور در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته، گفت: پویش ۲ درجه کمتر کمک می‌کند که سوخت بیشتری به نیروگاه‌ها برسد و امکان تامین نیاز برق برای واحد‌های تولیدی و دیگر مشترکان فراهم شود.

ذبیحی در پاسخ به سوالی درباره محدودیت‌های ایجاد شده برای برق واحد‌های تولیدی در چند روز گذشته، تصریح کرد: در هفته جاری به دلیل شرایط خاص محدودیت سوخت تحویلی به نیروگاهها، درخواست کردیم صنایع به طور موقت برای چند روز از مدار خارج شوند.

وی افزود: در حالت عادی حدود ۷۰ درصد صنایع بین ساعت ۴ تا ۵ بعدازظهر فعالیت خود را متوقف می‌کنند و تنها ۳۰ درصد شیفت دوم و سوم کاری دارند. درخواست ما برای مدیریت تقاضا در روز‌های پیش رو این است که ۵۰ درصد از فعالیت کاری صنایع بعد از ساعت ۵ بعدازظهر محدود شود تا بتوانیم برق مشترکان خانگی را تامین کنیم.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در عین حال خاطرنشان کرد: این برنامه تا پایان سال ادامه نخواهد داشت و با تحویل سوخت کافی و بعد از اینکه شرایط به روال عادی بازگردد که احتمالا طی ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده این اتفاق خواهد افتاد، اجرای این برنامه متوقف خواهد شد.

ذبیحی در خصوص دلیل ناترازی برق در کشور گفت: ناترازی برق یک معادله چندمجهولی است و‌ام المسائل آن، ناترازی مالی است. اگر مشکل اقتصاد برق حل شود، مشکلات کاهش خواهد یافت.

وی در ادامه تصریح کرد: قطعا در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم و برای آن سازوکارهایی، چون افزایش تولید برق خورشیدی و تجدیدپذیر پیش‌بینی کرده‌ایم که باید با همکاری صنایع محقق شود.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر افزود: اخیرا به شرکت‌های توزیع ابلاغ شده که اگر صنایع کوچک متناسب با کارکرد خود، سامانه‌های خورشیدی را توسعه دهند از مدیریت بار معاف خواهند شد.

ذبیحی در پایان با اشاره به قانون اصلاح الگوی مصرف مصوب سال ۱۳۸۹، گفت: در فصل ششم و هفتم این قانون، بحث بهره‌وری انرژی در حوزه صنعت و کشاورزی مطرح شده که متاسفانه به آن ورود نکرده‌ایم، به همین دلیل شدت مصرف انرژی در کشور ما خیلی بالاست و باید به این موضوع توجه شود. / تسنیم

کلمات کلیدی: قطعی برق توانیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار