وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

واکنش سرمربی میلان به هو شدن توسط هواداران روسونری

سرمربی میلان عنوان کرد به اعتراض هواداران تیمش به خاطر نتایج ضعیف این فصل احترام می‌گذارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 20
کد خبر: ۲۶۶۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، میلان در حال حاضر در رده هشتم جدول رده بندی سری آ قرار دارد و هواداران در بازی اخیر بازیکنان و سرمربی این تیم را هو کردند.

پائولو فونسکا سرمربی آث میلان عنوان کرد ناراحتی هوادارانی را که اخیرا اعضای تیم را هو کردند، درک می‌کند.

جشن صد و بیست و پنجمین سالگرد تاسیس میلان در هفته گذشته به کام این تیم تلخ و روسونری در سن سیرو با تساوی بدون گل مقابل جنوا متوقف شد.

میلان در این فصل تحت هدایت فونسکا پس از ۱۵ بازی، ۱۴ امتیاز نسبت به آتالانتا، صدرنشین سری آ کمتر دارد.

با این حال، فونسکا امیدوار است با کسب برتری برابر ورونا رده هفدهمی به استقبال تعطیلات کریسمس برود.

فونسکا گفت: همه ما ناامیدی هواداران را درک می کنیم اما کسی نیست که بیشتر از ما بخواهد برنده شود. ما صادقانه برای تغییر شرایط تلاش خواهیم کرد و به اعتراض هواداران احترام می گذاریم. اگر فقط به نتایج نگاه کنیم، حرف هواداران درست است اما نمی‌توانیم فقط در مورد نتایج صحبت کنم، من پیشرفت در تیم را بازی به بازی می‌بینم.

این مربی پرتغالی که در ماه ژوئن جانشین استفانو پیولی در میلان شد، از تئو هرناندز نیز حمایت کرد و درباره نیمکت نشینی این ستاره گفت: من قبل از بازی قبل با تئو صحبت کرده بودم، توضیح دادن وضعیت او برای من آسان است. او بازی‌های زیادی انجام داده و در شرایط بدنی خوبی نیست، او باید دوباره به شرایط خوب قبل برگردد. تئو برای ما بسیار مهم است و این نیمکت نشینی برای تنبیه او نبود بلکه فقط برای این است که او را به بهترین حالت خود برگردانیم تا هرناندز دوباره بهترین مدافع کناری جهان شود.

میلان امشب جمعه ۳۰ آذر باید در سری آ به مصاف هلاس ورونا برود. / ایسنا

کلمات کلیدی: میلان فوتبال
ارسال نظر
آخرین اخبار