جنایت جدید در غرب سوریه؛ شهادت بیش از ۳۰ شهروند سوری در قتل عام اهالی یک روستای دیگر اعدام ۵۳۲ تن از علوی‌ها توسط شورشیان هیأت تحریر الشام آتش‌سوزی شدید در انبار‌های مواد غذایی در غزه ترامپ از بانک خصوصی آمریکایی شکایت کرد حمایت کشور‌های اروپایی از طرح اعراب برای بازسازی غزه واکنش عراقچی به ادعای ارسال نامه توسط ترامپ به رهبر انقلاب دفاعیات نماینده چین از ایران و برجام در آژانس؛ آمریکا نمی‌تواند از مسئولیت تاریخی خود فرار کند عراق: حشد شعبی یک نهاد رسمی است دولت موقت سوریه مسیر‌های منتهی به شهر‌های منطقه ساحل را بست ترامپ درباره ایران: روز‌های جالبی در پیش است اعدام ۵۲ علوی توسط حکومت موقت سوریه ابراز نگرانی ایران نسبت به تحولات سوریه عراقچی: ایران تا زمان اعمال فشار حداکثری، مذاکره‌ای با آمریکا نخواهد داشت واکنش تهران به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران نمایندگی ایران در سازمان ملل: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای اطلاعات درباره الجولانی را لغو کرد

آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری را که برای دریافت اطلاعات منجر به بازداشت سرکرده گروه تروریستی هیئت تحریر الشام تعیین کرده بود، لغو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 21
کد خبر: ۲۶۶۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، به‌دنبال ملاقات هیئت دیپلماتیک آمریکایی با سرکردگان گروه تروریستی هیئت تحریر الشام که پس از سقوط دمشق، کنترل سوریه را در دست دارند، واشنگتن جایزه ۱۰ میلیون دلاری را که برای اطلاعات منجر به بازداشت احمدحسین الشرع یا همان ابومحمد الجولانی، سرکرده این گروه تروریستی تعیین کرده بود، لغو کرد.

 

باربارا لیف، دیپلمات ارشد وزارت خارجه آمریکا در امور خاورمیانه، راجر کارستنز، فرستاده ریاست جمهوری آمریکا در امور اسرا و همچنین دنیل روبینشتاین، مشاور ارشد و تازه‌منصوب که مسئولیت هدایت تعاملات آمریکا با سوریه را برعهده دارد، هیئت آمریکایی را تشکیل می‌دهند که راهی دمشق شد. این نخستین سفر دیپلمات‌های آمریکایی به سوریه از سال ۲۰۱۲ تاکنون محسوب می‌شود.

 

لیف درباره این دیدار مدعی شد: ما درباره لزوم اطمینان از اینکه گروه‌های تروریستی در داخل یا خارج از سوریه، از جمله آمریکا و شرکای ما در منطقه، تهدیدآفرین نباشند، بحث کردیم. براساس این مذاکرات، به او اطلاع دادم که ما دیگر در تعقیب او نیستیم و جایزه‌ای که چند سال (برای اطلاعات درباره او) پابرجا بود، دیگر در کار نیست.

 

به گفته وی، به‌رغم این اقدام، آمریکا هیئت تحریر الشام را همچنان یک سازمان تروریستی خارجی می‌داند و تحریم‌های ناشی از آن همچنان علیه این گروه به قوت خود باقی خواهد ماند.

 

دیپلمات آمریکایی گفته که تصمیم لغو جایزه مذکور، تغییر سیاست با هدف مشروعیت بخشیدن به تعامل و مذاکره با این گروه تروریستی بوده است.

 

لیف افزود: اینکه با سرکرده هیئت تحریر الشام بنشینیم و بحث مفصلی داشته باشیم و در عین حال برای سر او جایزه تعیین کرده باشیم، چندان منطقی به نظر نمی‌رسد./ مهر

ارسال نظر