پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

شکایت فتحی علیه ادمین یک کانال مجازی/ سوء استفاده‌گر سرخابی کیست؟

مدیر عامل باشگاه استقلال امیر حسین فتحی از ادمین کانال های استقلال به پلیس فتا و دادگاه فرهنگ و رسانه شکایت کرد .
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیرحسین فتحی مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به اینکه ادمین کانال های استقلال و پرسپولیس در فضای مجازی یک نفر مشترک است خواستار پیگیری شکایت های صورت گرفته در پلیس فتا و دادگاه فرهنگ و رسانه شد.

 

فتحی در این باره گفت: بیرون مستطیل سبز با پرسپولیسی ها دوست هستیم.

 

یک نفر هر ۲ کانال استقلال و پرسپولیس را اداره می کند. از لوگو و برند ۲ باشگاه استفاده و کسب درآمد می کند. برای هر پست تبلیغاتی چند میلیون دریافت می کند و متاسفانه دروغ می گوید. شکایت کردیم و از دادگاه رسانه و پلیس فتا عاجزانه می خواهم شکایت ما را علیه ادمین این کانال ها را دنبال کند.

 

او ادامه داد: خیلی جالب است من هفته ای یک روز در تمرینات هستم و یک روز هم با استراماچونی جلسه دارم اما هر روز اخبار دروغ می زنند که چرا فتحی به استراماچونی بی محلی می کنید و چرا خواسته مربی تیم را برآرده نمی کنید .چرا مهاجم نمی گیرید.

 

مدیرعامل استقلال بیان کرد: ۳۰ سال از عمرم در فوتبال می‌گذرد و این موارد که رخ می‌دهد از سوی هوادار این نیست این موارد جریان سازی است و هر روز به کانال‌ها خط می‌زنند. قبل از سفر به تبریز در کانال‌ها خبر زده بودند این چه مدیریتی است، ۵ بازیکن از سفر بازماندند. من واقعا باورم شد و یک شبهه عجیبی را رقم می‌زنند و در نهایت من هم تماس گرفتم و دیدم تمامی تلفن همراه‌ها خاموش است. از طرفی می‌گویند زمین خط کشی نشده و تمرین را تعطیل کردند و با همین اخبار طرفدار را به جان تیم و باشگاه می‌اندازند. متاسفانه این موارد را در کانال‌ها به صورت کذب پوشش می‌دهند آن هم توسط کسانی که سود و نفع شان در القا کردن این اخبار است. بازنشر دادن این اخبار همگی هدفمند است و ما را با دردسر‌های زیادی روبرو می‌کند.

 

فتحی گفت:سایتی تشکیل شده به عنوان مثال که ۱۰، ۱۵ قلم به مزد دارد که هر روز برای پرسپولیس و استقلال خبر کذب می‌زند. من هر هفته سر تمرین تیمم هستم و هر روز با استراماچونی جلسه دارم، اما خبر کذب انتشار می‌دهند.

 

به نظر می‌رسد این اتفاق می‌تواند با همراهی پرسپولیسی‌ها به سر انجام برسد و این فرد که قبلا هم در مورد او گزارش‌هایی منتشر شده بود این بار روبروی قانون در مورد چگونگی اداره ۲ کانال رقیب عمل می‌کند و البته تا جایی که ما اطلاع داریم این فرد ادمین تیم ثالثی در یکی از شهرستان هاست و اداره همزمان ۳ کانال را یک نفره انجام می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار