قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟

رئیس جمهور فرا رسیدن روز ملی الجزایر را تبریک گفت

رئیس جمهور فرا رسیدن روز ملی الجزایر را تبریک گفت حجت الاسلام حسن روحانی در پیامی با تبریک فرا رسیدن روز ملی جمهوری دمکراتیک خلق الجزایر، ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های فی‌مابین با توجه به سابقه تاریخی و ظرفیت‌های متنوع موجود، در عرصه‌های مختلف بیش از پیش توسعه یابد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در پیامی با تبریک فرا رسیدن روز ملی جمهوری دمکراتیک خلق الجزایر، ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های فی‌مابین با توجه به سابقه تاریخی و ظرفیت‌های متنوع موجود، در عرصه‌های مختلف بیش از پیش توسعه یابد.

 

متن پیام تبریک حسن روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای عبدالقادر بن صالح

رئیس جمهوری دموکراتیک خلق الجزایر

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

 

فرا رسیدن روز ملی جمهوری دمکراتیک خلق الجزایر را به جناب عالی صمیمانه تبریک می‌گویم.

 

امیدوارم همکاری‌های فی‌مابین با توجه به سابقه تاریخی و ظرفیت‌های متنوع موجود، در عرصه‌های مختلف بیش از پیش توسعه یابد.

 

از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت آن جناب و عزت و بهروزی مردم عزیز جمهوری دمکراتیک خلق الجزایر را مسألت دارم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار