پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

اسکان فرهنگیان با سامانه جدید در خانه‌های معلم

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به طراحی سامانه‌ای یکپارچه برای اسکان فرهنگیان در خانه‌های معلم گفت: با استفاده از این سامانه، هر فرهنگی در هر نقطه از کشور قادر خواهد بود بهترین محل اقامت را برای خود شناسایی و انتخاب کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی نیکفر؛ مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش  درباره اسکان نوروزی فرهنگیان اظهار کرد: در موضوع اسکان، دو محور اصلی را دنبال می‌کنیم. نخست، اسکان موقت که در ایام نوروز و تابستان انجام می‌شود.

 

وی افزود: از نوروز سال 1403، سامانه‌ای راه‌اندازی شده که امکان رزرو محل اقامت را فراهم می‌کند. برای نوروز 1404 نیز برنامه‌ریزی‌های جامعی انجام شده است و به‌صورت موقعیت‌محور عمل خواهد شد؛ به این معنا که فرهنگیان نیازی به دریافت آدرس نخواهند داشت. به‌عنوان مثال، اگر فردی از خراسان شمالی قصد سفر به جنوب کشور را داشته باشد، می‌تواند کل مسیر اقامت خود را از ابتدا رزرو کند.

 

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش توضیح داد: در این راستا، کیف پول الکترونیکی طراحی شده که مبتنی بر موقعیت جغرافیایی است و نیازی به مراجعه حضوری به ستادهای اسکان یا مراکز خدمات سفر ندارد. از طریق سامانه، کاربران می‌توانند محل اقامت را شناسایی و حتی سطح اتاق موردنظر خود را انتخاب کنند. این سامانه بستر مناسبی برای ارائه خدمات بهتر به فرهنگیان فراهم کرده است.

 

نیکفر خاطرنشان کرد: با توسعه این سامانه، سه هدف محقق می‌شود. نخست، هر فرهنگی در هر نقطه از کشور می‌تواند بهترین محل اقامتی را برای خود شناسایی کند. دوم، امکان رزرو اقامت برای کاربران فراهم خواهد بود. سوم، مراکز اقامتی دیگر به مراکز استانی محدود نخواهند بود و همه فرهنگیان می‌توانند از آنها بهره‌مند شوند.

 

وی ادامه داد: این سامانه در حال توسعه است و به‌محض تکمیل، آدرس آن به فرهنگیان اعلام خواهد شد. برای نوروز، رزرو از طریق سامانه اسکان انجام می‌شود، اما سامانه جدیدی که توضیح داده شد، مختص مدیریت مراکز آموزشی و رفاهی است. همچنین، خدمات حمایتی برای بهبود کیفیت این مراکز ارائه خواهد شد.

 

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: مراکز آموزشی و رفاهی فرهنگیان (خانه معلم) با هدف ارائه خدمات بهتر به فرهنگیان فعالیت می‌کنند. فعالیت ما در این حوزه معطوف به هتلداری نیست، بلکه ارتقای کیفیت خدمات اقامتی فرهنگیان مدنظر است.

 

وی اشاره کرد: وضعیت مراکز در استان‌های مختلف متفاوت است. بسیاری از این مراکز دارای سالن غذاخوری و امکاناتی نظیر صبحانه، ناهار و شام هستند، اما در مناطقی با تقاضای کمتر، این امکانات محدودتر است. یک سامانه جامع برای مدیریت مراکز آموزشی و رفاهی فرهنگیان در دست طراحی است که به رصد و پایش دقیق این مراکز کمک می‌کند و موجب اصلاح روش‌های مدیریت و راهبری آنها خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار