باران و باد در تهران تا چهارشنبه رئیس قوه قضاییه: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم؛ قانون برای همه یکسان است شیادان سایبری در کمین عیدی و یارانه شهروندان رئیس مرکز مدیریت بحران خشکسالی: طبق پیش‌بینی‌ها فروردین و اردیبهشت پربارشی را نخواهیم داشت محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) آغاز شد سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده «رستمی صفا» برگزار شد دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال مجازی شد اهدای خون در وضعیت قرمز دادگاه رسیدگی به پرونده گروه رستمی صفا برگزار شد درگیری مسلحانه و سوءقصد به جان محیط‌بانان بواناتی احتمال تعطیلی تهران برای روز شنبه این محصولات درمانی و مراقبتی پوست غیرمجازند! کاهش بهت‌آور جمعیت پروانه‌ها؛ زنگ خطری برای طبیعت شگرد متهم ردیف اول پرونده چای دبش در ارتکاب جرم قاچاق سازمان یافته و تامین ارز مورد نیاز برای واردات کالا مخترعی که دنیا را به هم متصل کرد

مهدکودک‌ها و مدارس شهر اراک فردا دوشنبه تعطیل است

بر اساس اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی، مهدکودک‌ها و مدارس شهر اراک و روستا‌های گاوخانه، ضامنجان، رباط و حاجی آباد فردا دوشنبه تعطیل است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی، مهدکودک‌ها و مدارس شهر اراک و روستا‌های گاوخانه، ضامنجان، رباط و حاجی آباد فردا دوشنبه تعطیل است.

با توجه به شاخص آلایندگی هوای شهر اراک و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی در خصوص پایداری هوا و پتانسیل انباشت آلاینده‌ها، تصمیمات کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی اتخاذ شد.

در این اطلاعیه آمده است: فردا دوشنبه، مهدکودک‌ها و مدارس تمامی مقاطع تحصیلی شهر اراک و روستا‌های گاوخانه، ضامنجان، رباط و حاجی آباد در نوبت صبح و عصر تعطیل و امتحانات نهایی مقطع متوسطه دایر است ضمناً فعالیت آموزشگاه‌های آزاد و کلاس‌های زبان برقرار خواهد بود.

این اطلاعیه می‌افزاید: برخورد پلیس راهور با خودرو‌های دودزا و فاقد معاینه فنی، تشدید شده و اعمال قانون لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: انتظار است عموم شهروندان جهت کاهش تردد غیرضروری در فضای باز، استفاده از ماسک و مصرف مایعات، میوه و سبزیجات به‌منظور کاهش اثرات سو آلودگی هوا توصیه می‌شود.

در پایان اطلاعیه آمده است: متخصصان دانشگاه علوم پزشکی با استفاده از تجهیزات و آمبولانس در میادین پُرتردد مستقر و نسبت به خدمات‌رسانی به شهروندان اقدام کنند و توصیه می‌شود حتی‌الامکان از فعالیت ورزشی در فضا‌های باز خودداری شود. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر