جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»

مقصد جدید فرهاد مجیدی لو رفت

به نظر می رسد مقصد بعدی سرمربی استقلال یکی از این ۴ تیم حاضر در لیگ امارات خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 06
کد خبر: ۲۶۷۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، تیم آینده فرهاد مجیدی در لیگ امارات یکی از ۴ تیم الوصل، عجمان، البطائح و خورفکان خواهد بود و سرمربی استقلال در نیم فصل دوم در یکی از این ۴ تیم کارش را دنبال می کند.

 

امروز یک سایت اماراتی نوشت یک تیم مطرح این کشور که در بحران است مذاکره با فرهاد مجیدی را آغاز کرده و سرمربی سابق استقلال به زودی هدایت این تیم را برعهده خواهد گرفت.

 

پیگیری خبرنگار خبرورزشی اما نشان می دهد فرهاد مجیدی همزمان مذاکره با ۴ تیم  الوصل، عجمان، البطائح و خورفکان را دنبال می کند و تقریبا هر روز با مدیران این باشگاه ها در حال مذاکره است.

 

خورفکان هم اکنون در رده نهم جدول رده بندی قرار دارد، البطائح در رده سیزدهم جدول رده بندی است و خطر سقوط را احساس می کند، الوصل هشتم است و عجمان در دره دهم جدول رده بندی قرار گرفته است.

 

البته فرهاد مجیدی تنها گزینه این ۴ باشگاه نیست و آنها به صورت موازی با چند مربی دیگر هم در حال مذاکره هستند تا بتوانند بهترین تصمیم را برای سرمربی آینده شان بگیرند.

 

گفتنی است احتمالا منظور رسانه اماراتی مذاکره فرهاد مجیدی با الوصل است چراکه این تیم به عنوان یکی از تیم های مطرح امارات که هم اکنون شرایط خوبی ندارد و در رده هشتم جدول رده بندی قرار گرفته، محسوب می شود./ خبر ورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده