انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است

شکایت جدید لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت

وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که هیئت دائم این کشور در سازمان ملل، در واکنش به تداوم تجاوزات اسرائیل علیه مزارع و بخش کشاورزی لبنان و وارد کردن خسارات شدید به این بخش، شکایت جدیدی علیه این رژیم تنظیم کرده و به شورای امنیت ارائه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر،  در چارچوب ادامه شکایات لبنان از رژیم صهیونیستی به خاطر خساراتی که طی جنگی ویرانگر به این کشور وارد کرده است، وزارت خارجه دولت موقت لبنان اعلام کرد که بعد از مشورت و هماهنگی با وزارت کشاورزی، به هیئت دائم لبنان در سازمان ملل در نیویورک ابلاغ کردیم که شکایتی علیه اسرائیل به خاطر تجاوزات مستمر آن علیه بخش کشاورزی و دام لبنان، به شورای امنیت ارائه دهد.

 

وزارت خارجه لبنان با اشاره به اینکه حتی بعد از آتش بس هم دشمن صهیونیستی به تجاوزات خود علیه لبنان از جمله بخش کشاورزی می‌دهد، تاکید کرد: این تجاوزات شدید، نقض آشکار همه قوانین بین‌المللی و تهدید مستقیم برای حاکمیت لبنان و امنیت غذایی آن است. تجاوزات اسرائیل همچنین آسیب زیادی به منابع درآمد کشاورزان و باغ‌های زیتون و مرکبات وارد ساخته و منجر به نابودی زیرساخت‌های کشاورزی در جنوب لبنان شده است.

 

در بیانیه وزارت خارجه لبنان آمده است که این تجاوزات همچنین پروژه تکثیر نهال در وادی الحجیر که با حمایت برنامه جهانی غذا و اتحادیه اروپا اجرا می‌شد را نابود کرده و علاوه بر آن، بندر ماهی‌گیران را در الناقوره مورد هدف قرار داده است. دشمن اسرائیلی همچنین «محمود موسی» چوپان لبنانی را ربوده است. لبنان از شورای امنیت می‌خواهد، اقدامی فوری برای توقف این تجاوزات اسرائیل و تضمین حقوق کشاورزان و ماهی‌گیران در مناطق تحت تاثیر حملات انجام دهد و از معیشت آنها حمایت کند.

 

وزارت خارجه لبنان تاکید کرد: لبنان همچنین از شورای امنیت می‌خواهد که اقدامات لازم را برای محاکمه اسرائیل و مجبور کردن آن به پرداخت غرامت به خاطر تجاوزات خود علیه بخش کشاورزی و سایر بخش‌های لبنان، انجام دهد. لبنان همچنین از اعضای شورای امنیت به ویژه کشورهای حامی آتش بس می‌خواهد، موضعی قاطع در برابر این تجاوزات مکرر اسرائیل و نقض بندهای آتش بس، اتخاذ کنند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار