تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

شکایت جدید لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت

وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که هیئت دائم این کشور در سازمان ملل، در واکنش به تداوم تجاوزات اسرائیل علیه مزارع و بخش کشاورزی لبنان و وارد کردن خسارات شدید به این بخش، شکایت جدیدی علیه این رژیم تنظیم کرده و به شورای امنیت ارائه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر،  در چارچوب ادامه شکایات لبنان از رژیم صهیونیستی به خاطر خساراتی که طی جنگی ویرانگر به این کشور وارد کرده است، وزارت خارجه دولت موقت لبنان اعلام کرد که بعد از مشورت و هماهنگی با وزارت کشاورزی، به هیئت دائم لبنان در سازمان ملل در نیویورک ابلاغ کردیم که شکایتی علیه اسرائیل به خاطر تجاوزات مستمر آن علیه بخش کشاورزی و دام لبنان، به شورای امنیت ارائه دهد.

 

وزارت خارجه لبنان با اشاره به اینکه حتی بعد از آتش بس هم دشمن صهیونیستی به تجاوزات خود علیه لبنان از جمله بخش کشاورزی می‌دهد، تاکید کرد: این تجاوزات شدید، نقض آشکار همه قوانین بین‌المللی و تهدید مستقیم برای حاکمیت لبنان و امنیت غذایی آن است. تجاوزات اسرائیل همچنین آسیب زیادی به منابع درآمد کشاورزان و باغ‌های زیتون و مرکبات وارد ساخته و منجر به نابودی زیرساخت‌های کشاورزی در جنوب لبنان شده است.

 

در بیانیه وزارت خارجه لبنان آمده است که این تجاوزات همچنین پروژه تکثیر نهال در وادی الحجیر که با حمایت برنامه جهانی غذا و اتحادیه اروپا اجرا می‌شد را نابود کرده و علاوه بر آن، بندر ماهی‌گیران را در الناقوره مورد هدف قرار داده است. دشمن اسرائیلی همچنین «محمود موسی» چوپان لبنانی را ربوده است. لبنان از شورای امنیت می‌خواهد، اقدامی فوری برای توقف این تجاوزات اسرائیل و تضمین حقوق کشاورزان و ماهی‌گیران در مناطق تحت تاثیر حملات انجام دهد و از معیشت آنها حمایت کند.

 

وزارت خارجه لبنان تاکید کرد: لبنان همچنین از شورای امنیت می‌خواهد که اقدامات لازم را برای محاکمه اسرائیل و مجبور کردن آن به پرداخت غرامت به خاطر تجاوزات خود علیه بخش کشاورزی و سایر بخش‌های لبنان، انجام دهد. لبنان همچنین از اعضای شورای امنیت به ویژه کشورهای حامی آتش بس می‌خواهد، موضعی قاطع در برابر این تجاوزات مکرر اسرائیل و نقض بندهای آتش بس، اتخاذ کنند./ تسنیم

ارسال نظر