کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

شکایت جدید لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت

وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که هیئت دائم این کشور در سازمان ملل، در واکنش به تداوم تجاوزات اسرائیل علیه مزارع و بخش کشاورزی لبنان و وارد کردن خسارات شدید به این بخش، شکایت جدیدی علیه این رژیم تنظیم کرده و به شورای امنیت ارائه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر،  در چارچوب ادامه شکایات لبنان از رژیم صهیونیستی به خاطر خساراتی که طی جنگی ویرانگر به این کشور وارد کرده است، وزارت خارجه دولت موقت لبنان اعلام کرد که بعد از مشورت و هماهنگی با وزارت کشاورزی، به هیئت دائم لبنان در سازمان ملل در نیویورک ابلاغ کردیم که شکایتی علیه اسرائیل به خاطر تجاوزات مستمر آن علیه بخش کشاورزی و دام لبنان، به شورای امنیت ارائه دهد.

 

وزارت خارجه لبنان با اشاره به اینکه حتی بعد از آتش بس هم دشمن صهیونیستی به تجاوزات خود علیه لبنان از جمله بخش کشاورزی می‌دهد، تاکید کرد: این تجاوزات شدید، نقض آشکار همه قوانین بین‌المللی و تهدید مستقیم برای حاکمیت لبنان و امنیت غذایی آن است. تجاوزات اسرائیل همچنین آسیب زیادی به منابع درآمد کشاورزان و باغ‌های زیتون و مرکبات وارد ساخته و منجر به نابودی زیرساخت‌های کشاورزی در جنوب لبنان شده است.

 

در بیانیه وزارت خارجه لبنان آمده است که این تجاوزات همچنین پروژه تکثیر نهال در وادی الحجیر که با حمایت برنامه جهانی غذا و اتحادیه اروپا اجرا می‌شد را نابود کرده و علاوه بر آن، بندر ماهی‌گیران را در الناقوره مورد هدف قرار داده است. دشمن اسرائیلی همچنین «محمود موسی» چوپان لبنانی را ربوده است. لبنان از شورای امنیت می‌خواهد، اقدامی فوری برای توقف این تجاوزات اسرائیل و تضمین حقوق کشاورزان و ماهی‌گیران در مناطق تحت تاثیر حملات انجام دهد و از معیشت آنها حمایت کند.

 

وزارت خارجه لبنان تاکید کرد: لبنان همچنین از شورای امنیت می‌خواهد که اقدامات لازم را برای محاکمه اسرائیل و مجبور کردن آن به پرداخت غرامت به خاطر تجاوزات خود علیه بخش کشاورزی و سایر بخش‌های لبنان، انجام دهد. لبنان همچنین از اعضای شورای امنیت به ویژه کشورهای حامی آتش بس می‌خواهد، موضعی قاطع در برابر این تجاوزات مکرر اسرائیل و نقض بندهای آتش بس، اتخاذ کنند./ تسنیم

ارسال نظر