کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

اظهارات الجولانی درباره بازگشت میلیون‌ها آواره سوری

سرکرده گروه تروریستی تحریر الشام از آمادگی سوریه برای بازگرداندن آوارگان سوری به کشور خبر داد و گفت: طی دو سال آینده ۱۴ میلیون آواره سوری در داخل و خارج کشور، به خانه‌های خود بازخواهند گشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۴ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 13
کد خبر: ۲۶۸۲۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، ناآرامی‌های سوریه از سال ۲۰۱۱ آغاز و در نهایت با مداخلات گسترده خارجی و ظهور گروه‌های تروریستی متعدد، میلیون‌ها غیرنظامی این کشور آواره و به خارج از کشور فرار کردند. اکنون با سقوط دولت بشار اسد، زمام امور به دست رژیم تروریستی ابومحمد الجولانی افتاده است.

 

بر این اساس، ابومحمد الجولانی، سرکرده گروه تروریستی تحریر الشام اعلام کرد: برآورد ما این است که طی دو سال آینده ۱۴ میلیون آواره سوری در داخل و خارج کشور، به خانه‌های خود بازخواهند گشت.

 

وی افزود: من یقین دارم بخش قابل توجهی از آوارگان سوری به خانه بازگشته و تنها یک تا یک و نیم میلیون آواره در خارج از کشور خواهند ماند. ما به دنبال ایجاد نهادهای مدنی قوی در کشور هستیم زیرا در صورت ضعیف بودن دولت، شهروندان نمی‌توانند قوی باشند.

 

الجولانی در پایان ابراز امیدواری کرد تحریر الشام موفق به تشکیل یک دولت باثبات در سوریه شود. ما به دنبال پیروزی بدون انتقام، تلاش‌های آشتی‌جویانه و عفو عمومی هستیم.

 

 جنگ سوریه باعث آواره شدن ۱۴ میلیون سوری از خانه‌های خود شد. از این میان، بیش از ۶ میلیون نفر به کشورهای دیگر گریختند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار