سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

رئیس جمهور به کشور بازگشت

رئیس جمهور به کشور بازگشت رئیس جمهور اسلامی ایران پس از سفر به کشورهای تاجیکستان و روسیه بامداد امروز به تهران بازگشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر. مسعود پزشکیان که به دعوت رسمی امامعلی رحمان و ولادیمیر پوتین در راس هیئتی بلند پایه به دوشنبه و مسکو سفر کرده بود بامداد امروز به کشور بازگشت.

 

رئیس جمهور در این سفر با روسای جمهور تاجیکستان و روسیه درباره مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی گفتگو کرد.

 

مسسعود پزشکیان در سفر به تاجیکستان، علاوه بر دیدار با رئیس جمهور، نخست وزیر و روسای مجلس این کشور، ۲۳ سند همکاری نیز میان دو کشور به امضا رسید.

 

رئیس جمهور در این سفر در دانشگاه دولتی علوم پزشکی ابن سینا، مدرک افتخاری پروفسوری دریافت و برای دانشجویان این دانشگاه سخنرانی کرد. دکتر پزشکیان همچنین در همایش مشترک فعالان اقتصادی دو کشور شرکت و سخنرانی داشت و با ایرانیان مقیم تاجیکستان نیز دیدار و گفتگو کرد.

 

دکتر پزشکیان سپس به روسیه رفت و در آنجا علاوه بر دیدار با رئیس جمهور و نخست وزیر روسیه، به اتفاق ولادیمیر پوتین توافقنامه جامع راهبردی دو کشور را امضا کردند.

 

رئیس جمهور دیدار و گفتگویی نیز با فعالان اقتصادی روسیه داشت./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار