زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

بازگشت بادهای مهیب به کالیفرنیا

ایالت کالیفرنیا کمتر از دو هفته پس از آغاز آتش‌سوزی‌های مرگبار جنگلی که جان دست کم ۲۷ نفر را گرفت، بار دیگر در خطر وزش تندباد و حریق قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، کمتر از دو هفته پس از شروع آتش‌سوزی‌های مرگبار و ویرانگر جنگلی در کالیفرنیای جنوبی و لس‌آنجلس که تاکنون دست کم ۲۷ نفر را به کام مرگ کشانده و هنوز به طور کامل مهار نشده است، سازمان هواشناسی آمریکا برای این منطقه وزش تندباد و افزایش احتمالی آتش‌سوزی‌ها را پیش‌بینی کرده است.

 

براساس اعلام سازمان ملی هواشناسی، سرعت این بادها در امتداد ساحل به حدود ۱۱۳ و در کوهستان و دامنه کوه‌ها به حدود ۱۶۱ کیلومتر در ساعت خواهد رسید.

 

این سازمان برای بخش‌هایی از لس‌آنجلس و ونچورا از عصر امروز تا صبح فردا به دلیل رطوبت پایین و وزش بادهای ویرانگر «سانتا آنا»، هشدار «شرایط خطرناک فوق‌العاده» صادر کرده است.

 

ریچ تامپسون، یکی از مقامات سازمان هواشناسی آمریکا گفته است که آب و هوایی طوفانی و رطوبت تک رقمی احتمالاً تا پنجشنبه ادامه خواهد داشت و به دلیل عدم بارش باران در این منطقه از ماه آوریل، خطر آتش‌سوزی نیز بالاست.

 

این هشدارها در حالی صادر شده است که آتش‌نشان‌ها همچنان در تلاش برای مهار شعله‌های آتش در مناطق لس‌آنجلس، پالیسیدز و ایتون هستند. پس از شروع آتش‌سوزی در این مناطق به‌دنبال وزش بادهای شدید در هفتم ژانویه، بیش از ۱۴ هزار ساختمان ویران شده است.

 

براساس آخرین گزارش‌ها، تا دیروز ۵۲ درصد حریق پالیسیدز و ۸۱ درصد حریق ایتون مهار شده و باتوجه به کاهش رطوبت هوا و وزش مجدد باد، احتمال شعله‌ور شدن آتش‌های ثانویه بالاست./ مهر

ارسال نظر