پزشکیان: هیچ قدرتی نمی‌تواند در ایران طمع کند و ما را به تسلیم وا دارد پیام سرلشکر موسوی به قطر: ملت و نیروهای مسلح ایران در کنار شما هستند فاطمی: استیضاح وزیر کار در شرایط کنونی به صلاح نیست مومنی: انسداد مرزها بصورت فیزیکی و الکترونیکی در دستور کار دولت است پزشکیان: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی مد نظر قرار گیرد تأکید پزشکیان بر موضع واحد امت اسلامی در برابر اسرائیل در گفت‌وگو با السیسی کوثری: ۵ ساعت قبل از حمله اسرائیل مطلع شدیم تکذیب تعطیلی دو هفته‌ای مجلس ابوترابی‌فرد: قدرت موشکی ایران مانند یک سپر از انسجام ملی صیانت کرد مخبر: سگ هار منطقه برایش فرقی ندارد که به چه کشوری حمله کند قالیباف:اقدام هماهنگ و متحد جهان اسلام راه مقابله قاطع با رژیم صهیونی است هشدار لاریجانی به کشورهای منطقه پس از حمله اسرائیل به قطر + عکس آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس توافق مجلس و دولت درباره بودجه/ تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی دولت پزشکیان: اسرائیل هر تلاشی برای دیپلماسی را نابود می‌کند
سرلشگر باقری:

محور مقاومت با سربلندی آتش‌بس را بر دشمن تحمیل کرد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در دیدار با کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در پاکستان گفت: صهیونیست‌ها اعتراف کردند‌ که چاره‌ای جز تسلیم در برابر آتش‌بس نداشتند و محور مقاومت از این آزمون با سربلندی بیرون آمد و آتش‌بس را بر دشمن تحمیل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در جمع مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در سفارت کشورمان در اسلام‌آباد پاکستان، گفت: حوادث 15 ماه گذشته نقطه‌ی عطف بزرگی در منطقه، جهان اسلام و جبهه‌ی عظیم مقاومت به‌شمار می‌رود.

 
وی برقراری آتش‌بس در غزه را بیانگر انهدام هیمنه پوشالی رژیم اشغالگر اسرائیل و استکبار جهانی در مقابل معجزه رزمندگان قدس شریف دانست و تاکید کرد: تحولات 15 ماه اخیر در غزه سرآغاز مصیبت برای صهیونیست‌ها و اعتلای اسلام و محور مقاومت است.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: این اتفاق با وجود خسارات دردنا‌ک انسانی و مادّی، رژیم صهیونیستی را به لبه پرتگاه برد هرچند همه دنیای استکباری برای یاری این رژیم جعلی علیه محور مقاومت و رزمندگان فلسطینی بسیج شد. هر کدام از این حوادث که با آغاز طوفان‌الاقصی و با تصمیم و هماهنگی نیروهای مقاومت فلسطین شروع شد، شبیه یک معجزه بود و اینک پس از گذشت یکسال و اندی شاهد سربلندی مقاومت و تسلیم صهیونیست‌ها در مقابل اراده‌ی پولادین رزمندگان اسلام هستیم.

 

باقری اظهار داشت: نیروهای مقاومت فلسطین با ظرفیت‌های درونی و علیرغم شدیدترین محاصره‌ی کامل موفق به ساخت تجهیزات دفاعی در اعماق زمین شده و به توانمندی حمله به رژیم صهیونیستی دست یافتند، اما در مقابل رژیم غاصب و حامیانش باتمام قوا و وحشیانه به کشتار مردم بی‌دفاع غزه از زن و کودک تا پیر و جوان پرداختند.

 

وی گفت: امروز روزی است که آتش‌بس به رژیم صهیونیستی تحمیل شد. مسئولان آمریکا و اروپا به برخی سران منطقه اذعان کردند که اگر کمک آنان نبود، سقوط رژیم صهیونیستی قطعی بود.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: واقعیت این است که امروز هر جوان لبنانی و فلسطینی آرزو دارد که مانند شهیدان عزیزی همچنین اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و سید حسن نصرالله باشد. صهیونیست‌ها اعتراف کردند‌ که چاره‌ای جز تسلیم در برابر آتش‌بس نداشتند.

 

باقری ادامه داد: طبیعی است‌ که برای پیروزی جبهه حق بایستی همه سختی‌ها، شهادت‌ها، اسارت‌ها و آوارگی را پذیرفت‌ چراکه رشد اسلام و بقای آن نیز با همین ایستادگی بوده است. وظیفه و تکلیف ما در جهان اسلام ایستادگی است و در این صورت طبق وعده‌ی الهی، نصرت از سوی خداوند خواهد بود. محور مقاومت از این آزمون با سربلندی بیرون آمد و آتش‌بس را بر دشمن تحمیل کرد و اما آنچه تغییر نمی‌کند هدف، راهبرد و نقشه راه بنیادین ما است.

 

وی پیرامون اهداف سفر رسمی خود به پاکستان نیز گفت: مراقبت از مرزهای دو کشور دوست و برادر نیازمند نیرو و قدرت بیشتری است، چراکه دشمنان درصدد سوء استفاده از مرزهای ما هستند، از این رو نیاز به همکاری و هماهنگی بیشتری داریم.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: کار انسداد مرزهای مشترک را آغاز کردیم، تعدادی بازارچه‌های مرزی فعال شده و برخی دیگر نیز در مسیر بهره‌برداری قرار دارند و مهم است که مراودات تجاری و اقتصادی دو کشور توسعه یابد.

 

باقری تاکید کرد: ایران و پاکستان در حوزه نیروهای مسلح باید به‌طور مشترک علیه عناصر و گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب بیشتر همکاری کنند تا بتوانیم ارتقاء امنیت را شاهد باشیم.

 

وی گفت: در حوزه‌های آموزشی، اطلاعاتی، رزمایشی و صنعت دفاعی نیز با همتایان پاکستانی گفت‌وگو خواهیم داشت. این همکاری‌ها و هماهنگی را با طرف پاکستانی با جدیت دنبال می‌کنیم./ تسنیم

ارسال نظر