رایزنی عراقچی با وزیر خارجه افغانستان درباره حقابه‌های ایران میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد رئیس جمهور لبنان با هیئت آمریکایی دیدار کرد مدیر بی‌بی‌سی استعفا کرد نمایش لاشه پهپاد‌های «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل در نمایشگاه هوافضای سپاه + عکس عربستان ۲ نفر را به اتهام توطئه برای حمله به اماکن مذهبی اعدام کرد فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو متوقف شد جزئیات وقوع زلزله ۷ ریشتری /صدور هشدار جدید در ژاپن القسام جسد «هدار گولدن» را به صلیب سرخ تحویل داد کاخ سفید: بی‌بی‌سی اخبار صد در صد جعلی پخش می‌کند دستگیری شبکه جاسوسی وابسته به اتاق عملیات مشترک آمریکا، اسرائیل و عربستان در یمن دستور دیوان عالی آمریکا برای توقف پرداخت کمک‌های غذایی عون: لبنان به توافق آتش‌بس پایبند است واکنش بقائی به اعتراف ترامپ به مشارکت آمریکا در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به ایران روسیه: تحرکات هسته‌ای آمریکا را زیر نظر داریم

ترامپ روسیه را به تشدید تحریم‌ها تهدید کرد

رئیس جمهور آمریکا با اشاره به اینکه در صورت عدم مذاکره پوتین، تحریم ها در انتظار روسیه است؛ مدعی شد: اگر من رئیس جمهور نمی‌شدم، توافق آتش بس حاصل نمی‌شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که از روز دوشنبه به طور رسمی سکان کاخ سفید را برعهده گرفته است، به بیان دیدگاه‌های خود درباره سیاست خارجی دولتش پرداخت.

 

وی درباره جنگ اوکراین گفت: دوره دوم سکانداری من در کاخ سفید بهتر از دوره نخست خواهد بود و کارهایی را به سرانجام خواهم رساند که مردم را شوکه خواهد کرد.

 

اگر من رئیس جمهور آمریکا بودم، هرگز جنگ اوکراین آغاز نمی‌شد.

 

ترامپ افزود: من به دنبال پایان بخشیدن به جنگ اوکراین هستم و اگر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه حاضر به مذاکره درباره جنگ اوکراین نباشد، احتمالاً مجبور به اعمال تحریم‌هایی علیه مسکو خواهم شد.

 

وی درباره جنگ غزه و حصول توافق آتش بس میان طرفین منازعه نیز مدعی شد: اگر من رئیس جمهور نمی‌شدم، توافق آتش بس حاصل نمی‌شد و اسرای صهیونیست آزاد نمی‌شدند.

 

رئیس جمهور آمریکا در ادامه کانادا را متهم به باز کردن مرزهای خود به روی میلیون‌ها مهاجر غیرقانونی به منظور ورود به خاک ایالات متحده کرد.

 

ترامپ درباره جنگ تجاری با چین گفت: من از ماه فوریه تعرفه‌های ۱۰ درصدی بر کالا و خدمات وارداتی از چین اعمال می‌کنم.

 

با این حال، به نظر من شیء جین پینگ، رئیس جمهور چین به دلیل روابط خوب با روسیه می‌تواند به پایان بخشیدن به جنگ اوکراین کمک کند.

 

وی در پایان خواستار حمایت بیشتر اتحادیه اروپا از اوکراین شده و بروکسل را متهم کرد که کمتر از واشنگتن اقدام به تخصیص اعتبار به کی یف در جنگ با روسیه کرده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار