برنامه امتحانات نهایی تابستان پایه دوازدهم اعلام شد شهریه جدید رشته‌های علوم پزشکی آزاد به بیش از ۲۰۰ میلیون تومان رسید وزیر آموزش و پرورش: امسال ۶۰ هزار نیروی جدید از مهرماه به کار گرفته می‌شوند هواشناسی: هوای گرم طی پنج روز آینده در کشور ماندگار است ممنوعیت اخراج دانش‌آموزان به‌دلیل افت تحصیلی در مدارس دولتی و غیردولتی شناسایی زیرگروه جدید دیابت؛ احتمال تغییر نحوه درمان این بیماری آبادان گرمترین شهر جهان شد شمارش معکوس ۵ روزه گرما برای ایران تعطیلی ادارات و کاهش ساعات اداری در اردبیل در روز یکشنبه توقیف ۴ شناور با تبعه خارجی در مرز آبی بوشهر وکیل پرونده خبر داد: صدور حکم قصاص نفس برای قاتل الهه حسین‌نژاد در ملأعام این متهم به قتل را شناسایی کنید + عکس میانگین سنی کشور به ۳۵ سال رسید/ کمترین سن ازدواج در این استان تراشه مغزی ایلان ماسک به بریتانیا رسید پیش بینی ثبت گرم‌ترین دوره تاریخی زمین در سال‌های ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۹

صدور مجوز استخدام ۶ هزار نفر از کارکنان حل اختلاف از سوی سازمان اداری و استخدامی

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه از صدور مجوز استخدام ۶ هزار نفر از کارکنان حل اختلاف کشور از سوی سازمان اداری و استخدامی خبر داد و گفت: در تلاش هستیم آزمون استخدامی شورا‌های حل اختلاف در سال آینده برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام والمسلمین صادقی چهارشنبه، ۳ بهمن در همایش استانی صبر که به میزبانی مجتمع فرهنگی ورزشی قوه قضاییه در ساری برگزار شد، با تسلیت شهادت شهید رازینی و شهید مقیسه قضات عالی مقام دیوان عالی کشور، اظهار کرد: این دو شهید بزرگوار در سنگر قضاوت، بدون ذره‌ای لغزش با قلم قاطعانه و تسلط بر علم و دانش، رای صادر کرده و بدون هراس و شجاعانه، سخن حق را بیان می‌کردند که موجب شد در سنگر مجاهدت در دستگاه قضایی، هدف ترور منافقین کوردل قرار گیرند.

معاون رئیس قوه قضاییه افزود: شهدای گرانقدری مانند شهید بهشتی، شهید قدوسی و شهید رئیسی تا شهید رازینی و شهید مقیسه در دستگاه قضایی حضور داشته‌اند و این افتخار دستگاه قضایی به عنوان یک دستگاه انقلابی و نشان دهنده روحیه انقلابی قضات است.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی ادامه داد: مازندران در حوزه حل اختلاف، جزء استان‌های پیشتاز کشور است و در ارزیابی‌های سال گذشته از انتهای جدول رده، به رتبه دوم استان‌های کشور رسیده که همت و تلاش همکاران حل اختلاف مازندران، جای قدردانی دارد.

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه، ایجاد صلح و سازش بین مردم را یکی از بزرگترین اقدامات خداپسندانه عنوان کرد و افزود: ایجاد صلح و سازش و برکات فراوان آن، در روایات متعدد مورد تاکید قرار گرفته است.

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه در ادامه اظهار کرد: موضوع استخدام همکاران حل اختلاف نیز در حال طی روند قانونی و مسیر کسب مجوز از مراجع ذیربط است. فعلاً و در گام اول، مجوز استخدام ۶ هزار نفر از سوی سازمان اداری و استخدامی، صادر شده است و در تلاش هستیم آزمون استخدامی شورا‌های حل اختلاف نیز در سال آینده برگزار شود؛ ضمناً طرح ساماندهی نیز در مجلس در حال پیگیری است تا اعضای شورا‌های حل اختلاف نیز مشمول آن طرح شوند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار