تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

وزیر خارجه آمریکا به پاناما می‌رود

پس از اظهارات دونالد ترامپ درباره کانال پاناما و اشاره به پس گرفتن آن، وزیر خارجه آمریکا قصد دارد به پاناما سفر کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 23
کد خبر: ۲۶۹۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جدید ایالات متحده در سخنرانی تحلیف خود در روز دوشنبه بار دیگر گفت که ایالات متحده قصد دارد کنترل کانال پاناما را از دولت پاناما «پس بگیرد». ترامپ مدعی است که کنترل این کانال از سوی آمریکا به دولت پاناما واگذار شده، اما این کانال اکنون در اختیار چینی‌هاست. او همچنین پاناما را به دریافت هزینه اضافی از کشتی‌های آمریکایی متهم می‌کند، به‌ویژه کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا.

دولت پاناما پیش‌تر با ارسال نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به اظهارات دونالد ترامپ درباره کنترل کانال پاناما اظهار نگرانی و شکایت خود را طرح کرد. همچنین «خوزه رائول مولینو» رئیس‌جمهور پاناما روز چهارشنبه در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در «داووس» گفت که کانال پاناما به کشور پاناما تعلق داشته و امتیاز یا هدیه‌ای از سوی آمریکا نبوده است.

با این حال شبکه خبری «بلومبرگ» به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا قصد دارد طی روز‌های آینده به پاناما سفر کند و این پس از اظهارات دونالد ترامپ در مورد قصدش برای بازگرداندن کنترل آمریکا بر کانال پاناماست.

بر اساس این گزارش، روبیو همچنین قصد دارد از گوآتمالا، السالوادور و کاستاریکا بازدید کند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا پاناما
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار