پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

وزیر کار: استخدامی‌های بی‌ضابطه، پتروشیمی‌ها را دچار مشکل کرده است

وزیر کار: استخدامی‌های بی‌ضابطه، پتروشیمی‌ها را دچار مشکل کرده است وزیر کار گفت: پتروشیمی آبادان زمانی که سودآور بود ۴۵۹ پرسنل در سال ۸۴ داشت، اما امروز ۱۳۶۰ پرسنل دارد و برای این تعداد نمی‌تواند درآمد ایجاد کند. ما باید باور کنیم که شرکت باید سود داشته باشد تا سودآور تلقی باشد. این روند در پتروشیمی امیرکبیر و پتروشیمی جم که سود آن ظرف ۲ سال نصف شده و پرسنل آن دو برابر شده نیز تکرار شده و استخدامی‌های بی‌ضابطه و زیاد شرکت‌ها را دچار مشکل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 23
کد خبر: ۲۶۹۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد میدری در نشست شورای اداری شهرستان‌های آبادان، شادگان و کارون که امروز با حضور مسئولان این شهرستان‌ها در سالن الغدیر فرمانداری آبادان برگزار شد، اظهار داشت: جنگ تحمیلی پتروشیمی آبادان را به طور کامل تخریب کرد، اما بعد از پایان جنگ و شروع بازسازی تا سال ۸۵ جز سود آور‌ترین شرکت‌ها بود.

وی با بیان اینکه این شرکت تا سال ۹۰ نیز سودآوری داشت، گفت: گران‌ترین محصول آن کاستیک بوده که در سال ۸۵ حجم تولید آن ۲۲ هزار تن بوده است؛ تامین اجتماعی باید ماهی ۶۷ میلیارد تومان به شرکت پتروشیمی آبادان پول بدهد تا هرینه‌های جاری و حقوق کارکنان آن تامین شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: وزارت نفت و پتروشیمی‌ها محصولات زنجیره‌ای دارند و ماده اولیه را اولی به دومی می‌دهد. پتروشیمی آبادان کنار پالایشگاه آبادان و اروند سود آور است و در غیر این صورت سود آور نمیشود.

وی عنوان کرد: ما در بسیاری از پتروشیمی‌ها این اشتباه را کردیم. پتروشیمی‌ها در بازار چین باهم رقابت می‌کنند و قیمت را پایین‌تر می‌آورند و این موضوع ایجاد مشکل می‌کند.

میدری افزود: ما دی ماه جلسه‌ای با کارشناسان داشتیم و کارشناسان هلدینگ خلیج فارس و شرکت ملی پتروشیمی بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که خرید پتروشیمی آبادان توسط هلدینگ خلیج فارس برای وزارت نفت سودآور است و وزیر نیز گروهی را برای پیگیری مشخص کرده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: پتروشیمی آبادان زمانی که سودآور بود ۴۵۹ پرسنل در سال ۸۴ داشت، اما امروز ۱۳۶۰ پرسنل دارد و برای این تعداد نمی‌تواند درآمد ایجاد کند. ما باید باور کنیم که شرکت باید سود داشته باشد تا سودآور تلقی باشد.

وی افزود: این روند در پتروشیمی امیرکبیر و پتروشیمی جم که سود آن ظرف ۲ سال نصف شده و پرسنل آن دو برابر شده نیز تکرار شده و استخدامی‌های بی‌ضابطه و زیاد شرکت‌ها را دچار مشکل می‌کند.

میدری با بیان اینکه پتروشیمی آبادان یکی از محور‌های اقتصاد شهر آبادان است، اعلام کرد: باید منابع مالی را در استان تقویت کنیم. گاهی مدیران و مسئولان مقصرند گاهی همه ظلم می‌کنند و این کار را سخت می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد:حل مسئله پتروشیمی آبادان یک کمیته ویژه میخواهد و باید چند ماه کار را پیگیری کنند و با یک یا چند نامه حل نمی‌شود.

وی گفت: در ماه گذشته گروهی را برای توسعه گردشگری در خرمشهر تشکیل دادیم و کار‌هایی را با سفارت عراق پیگیری می‌کنند. راه حل‌ها کار کارشناسی میخواهد و باید انبوه مشکلات را در نظر بگیریم.

میدری گفت: بعد از منطقه آزاد شدن آبادان و خرمشهر، اداره کار و گمرک دوتایی شد و مجوز گرفتن از دوجا کار را سخت‌تر کرد، کار را به گونه‌ای جلو بردیم که گره‌ای باز نشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعیبا اشاره به شوری آب در خوزستان عنوان کرد: علت شوری آب این است که از بالا دست به آب توجه نکردیم که نتیجه آن شوری آب و مشکلات دیگر شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسش جواد سعدون راده نماینده آبادان مبنی بر اینکه آیا در نهایت پتروشیمی آبادان به هلدینگ خلیج فارس واگذار می‌شود یا نه، پاسخ داد: کارشناسان هلدینگ خلیج فارس تایید کردند و باید وزارت نفت نیز تایید کند تا کار نهایی شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار