پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد پزشکیان: ادعاها علیه فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بی‌اساس است سردار قاآنی: رژیم صهیونیستی آتش‌بس درخواست کرد / جنگ خسارت دارد اما ایستادگی مقاومت بیشتر است مشاور فرمانده سپاه: اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست حجت الاسلام خاتمی: اروپایی‌ها با فعال کردن اسنپ بک هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت همسر آقای آقامحمدی شهادت یک شهروند در عملیات کور تروریستی در قصرقند سیستان و بلوچستان دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه دانشگاه تهران پزشکیان: دشمن بداند که با ترور، مملکت ما تسلیم نمی‌شود سعیدی: طرح خروج از NPT روی میز کمیسیون امنیت ملی قرار دارد

عارف به قزاقستان سفر می‌کند

معاون بین‌الملل و همکاری‌های منطقه‌ای معاون اول رئیس‌جمهور از سفر هیأتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست عارف به قزاقستان جهت شرکت در اجلاس نخست وزیران اتحادیه اقتصادی اوراسیا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر،  معاون بین‌الملل و همکاری‌های منطقه‌ای معاون اول رئیس‌جمهور از سفر هیأتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست محمدرضا عارف؛ معاون اول رئیس‌جمهور به قزاقستان جهت شرکت در اجلاس نخست وزیران اتحادیه اقتصادی اوراسیا و همزمان شرکت در همایش دیجیتال آلماتی ۲۰۲۵ خبر داد.

 

علی نجفی با بیان اینکه عارف و هیأت همراه، صبح پنج‌شنبه این هفته عازم آلماتی قزاقستان می‌شوند، گفت: این سفر به دعوت نخست وزیر قزاقستان انجام می‌شود و معاون اول رئیس‌جمهور علاوه بر شرکت و سخنرانی در دو نشست نخست وزیران اتحادیه اوراسیا و همایش دیجیتال آلماتی، با مقامات قزاقستان و برخی از نخست وزیران کشورهای عضو اتحادیه مذکور دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

 

معاون بین‌الملل و همکاری‌های منطقه‌ای معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران اخیراً به عضویت ناظر در اتحادیه اقتصادی اوراسیا در آمده است، تصریح کرد: این اولین حضور یک مقام بلند پایه ایران در نشست اتحادیه به عنوان عضو ناظر است.

 

نجفی خاطرنشان کرد: همکاری ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، می‌تواند به تقویت و تحکیم پیوندهای ایران و کشورهای عضو این اتحادیه که در همسایگی کشورمان قرار دارند، کمک کند.

 

وی ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن موافقتنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اوراسیا که اخیراً به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، شاهد جهش محسوس در مبادلات تجاری ایران و کشورهای عضو این اتحادیه باشیم.

 

نجفی با اشاره به اینکه با اجرایی شدن موافقتنامه مذکور، حدود ۸۷ درصد از کد تعرفه‌ها برای صادرات به این منطقه صفر می‌شود، تاکید کرد: این اتفاق فرصت بسیار مناسبی برای گسترش همکاری اقتصادی و تجاری ایران با این کشورها و توسعه صادرات ایران به وجود می‌آورد.

 

نجفی شرکت هیأت ایرانی در همایش دیجیتال آلماتی نیز فرصت مناسبی دانست و گفت: حضور در این همایش فرصتی است که به معرفی ظرفیت‌ها، برنامه‌ها و اقدامات ایران در زمینه هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و فناوری اطلاعات بپردازیم./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار