نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد

اولین افشاگری مدیران استقلال علیه موسیمانه!

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال افشا کرد که مدیران این باشگاه خواهان ماندن گوستاوو بلانکو در جمع آبی‌پوشان بوده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، گوستاوو بلانکو، مهاجم آرژانتینی استقلال، یکی از بازیکنانی بود که در نقل و انتقالات زمستانی از جمع آبی‌پوشان جدا شد و به فولاد خوزستان پیوست.

 

بلانکو در اولین بازی برای فولاد با وجود اینکه به عنوان یار تعویضی به میدان رفته بود، توانست دو گل برای تیم تحت هدایت یحیی گل‌محمدی بزند و باعث پیروزی فولاد شود. همین موضوع حسرتی بزرگ را برای هواداران استقلال به وجود آورد.

 

این در حالی بود که مسعود جوما بازیکن کنیایی که چند هفته قبل به استقلال آمده بود، نتوانسته انتظارات هواداران را برآورده کند و انتقادهای زیادی به عملکرد او مطرح شد.

 

حالا بعد از جدایی پیتسو موسیمانه سرمربی آفریقایی از استقلال مدیران این باشگاه اعلام می‌کنند که جدایی بلانکو و ماندن جوما در جمع آبی‌پوشان با نظر موسیمانه بوده و آنها اتفاقی متفاوت از این مسئله را برای تیم در نظر گرفته بودند.

 

علی تاجرنیا نماینده هلدینگ خلیج فارس در باشگاه استقلال در این باره گفت: «یکی از مشکلات ما این است که وقتی قراردادی با یک مربی می‌نویسیم نسبت به وظایف سرمربی صحبت نمی‌کنیم. یکی از موارد این است که سرمربی جدید تا چه میزان باید نیرو جذب کند و باشگاه چقدر وظیفه دارد. یکی از ضررهای استقلال از تغییر مربی در نیم‌فصل اول بود. سه نفر از کسانی که مدنظر ایشان قرار داشت را جذب کردیم. جوما را جذب کرده بودند، کوجو در دوران ما جذب شد و آزادی هم خواسته ایشان بود. چند بازیکن ایرانی دیگر هم مدنظر ایشان بود که مدیریت باشگاه نظراتی داشتند و سعی شد که یک توافقی صورت بگیرد و این بازیکنان جذب نشوند.»

او افزود: «ایشان در جلسات پذیرفتند که باشگاه حق دارد به سرمایه‌های خودش بیشتر توجه داشته باشد. یکی از اولویت‌ها هم روی کوجو بود. برای اضافه شدن کوجو نیاز به خروج یک بازیکن خارجی بود. مدیریت باشگاه به دنبال خروج جوما بود اما نظر موسیمانه روی بلانکو بود و ما هم احترام گذاشتیم. جوما دو چهره متفاوت از خود در بازی‌های قبلی ارائه کردند. ان‌شاءالله باشگاه بتواند از جوما به نحو شایسته‌‌ای استفاده کند.»/ ورزش سه

ارسال نظر
آخرین اخبار