پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

پزشکیان: زمینه‌های رشوه، فساد و رانت موجب ناراحتی مردم شده است

رئیس جمهور تصریح کرد: آنچه که امروز موجب رنجش و ناراحتی مردم شده مشاهده برخی زمینه‌های رشوه، فساد و رانت است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 12
کد خبر: ۲۷۰۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در جلسه بررسی چالش‌ها و راهکارهای توسعه طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور (GNAF) که صبح امروز چهارشنبه برگزار شد، ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده از سوی دستگاه‌های مختلف از جمله شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران برای اجرای طرح بزرگ ملی، مهمترین هدف دولت از اجرای این طرح را هویت‌بخشی به مکان‌ها با هدف تسهیل و تسریع انواع خدمات شهری، رهگیری مبادلات کالا به منظور جلوگیری از احتکار و حذف بسترهای رشوه، فساد و رانت در کشور عنوان کرد و افزود: آنچه که امروز موجب رنجش و ناراحتی مردم شده مشاهده برخی زمینه‌های رشوه، فساد و رانت است که با اجرای طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور علاوه بر رفع این معضلات و تسهیل خدمت‌رسانی، زمینه جلب رضایتمندی مردم نیز فراهم خواهد شد.

 

پزشکیان بررسی روندهای موجود، احصای موانع و چالش‌ها و ترسیم چشم‌انداز مطلوب در اجرای طرح ملی «مدیریت نشانی مکان‌محور» را از جمله گام‌های ضروری برای برنامه‌ریزی علمی و کارشناسی جهت تحقق اهداف این طرح دانست و گفت: در این مسیر تعیین و بهره‌گیری از یک مدل و ساختار مطلوب و تجربه‌شده جهانی متناسب با اقلیم کشور بسیار راهگشا خواهد بود.

 

رئیس جمهور همچنین بر لزوم همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی بویژه در زمینه ارائه اطلاعات و داده‌های لازم برای اجرای این طرح تاکید کرد و گفت‌: روند تکمیل و اجرای طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور برای ابتدای سال ۱۴۰۵ هدف‌گذاری شده و بزودی نقش و وظایف هر یک از دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های مربوطه در این طرح مشخص خواهد شد.

 

در ابتدای این جلسه گزارشی از اقدامات شرکت ملی پست در این طرح ملی، وضعیت آدرس و کد پستی اماکن شهری و روستایی کشور ارائه شد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده