تورم نقطه‌به‌نقطه به ۸۳.۸ درصد رسید / کالا‌ها چقدر گران شدند؟ قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵

اعتبار ۵۰ درصدی برای پرداخت کالابرگ

اعتبار ۵۰ درصدی برای پرداخت کالابرگ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۵۰ درصدی اعتبار پرداخت کالابرگ خبر داده و گفته که ارائه کالابرگ در سال آینده نیز تداوم خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 15
کد خبر: ۲۷۱۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت به‌تازگی جزئیاتی از تصمیم دولت برای پرداخت کالابرگ، جهت حمایت از اقشار ضعیف جامعه را تشریح کرده و گفته که قرار است به ۷ دهک درآمدی در دو مرحله، یک مرحله پیش از عید نوروز و یک مرحله نیز پس از آن پرداخت شود که به دهک‌های اول تا سوم نفری ۵۰۰ هزار تومان و به باقی دهک‌ها نفری ۳۵۰ هزار تومان پرداخت شود.

حالا، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفته که ارائه کالابرگ به دهک‌های درآمدی در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت. البته میدری بر این نکته نیز تأکید کرده که ابتدا قرار بوده، منابع تخصیصی به کالابرگ، ۱۵ همت باشد که این رقم، برای هر مرحله، یعنی پیش و پس از عید نوروز، نزدیک به ۳۰ همت باشد. وزیر تعاون همچنین تداوم ارائه کالابرگ در سال آینده را دستور رئیس‌جمهور دانست و گفت که «ما هم به‌عنوان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خواستار این هستیم که سال بعد نیز کالابرگ پرداخت شود.

مصوبه مجلس برای ارائه کالابرگ در سال ۱۴۰۴

محسن زنگنه نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق ۱۴۰۴ نیز به مصوبه مجلس برای ارائه کالابرگ به اقشار کم‌درآمدی جامعه اشاره کرده و گفته که «ارائه کالابرگ به اقشار کم‌درآمد نیز در قانون بودجه سال ۱۴۰۴، مصوب مجلس شورای اسلامی گنجانده شده که طبق آن، دولت مکلف شده که برای حمایت از اقشار ضعیف، درآمد حاصل از افزایش قیمت ارز ترجیحی، برای جبران کاهش قدرت خرید مردم و ارائه کالابرگ به دهک‌های پایین جامعه را اختصاص دهد».

اما احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مصوبه مجلس برای ارائه کالابرگ در سال آینده نظر دیگری دارد و معتقد است که مجلس ارائه کالابرگ در سال آینده را منوط به حذف دهک‌های درآمدی کرده، اما ما معتقدیم که حذف دهک‌های درآمدی منبع کافی برای این کار نیست و می‌بایست مانند دو نوبت فعلی، منبع جدیدی برای آن لحاظ شود تا کالابرگ را به طور مستمر پرداخت کنیم.

جزئیات طرح کالابرگ الکترونیک

طرح کالابرگ الکترونیک که از خرداد سال ۱۴۰۲ آغاز شده، باهدف حفظ سبد غذایی خانوار‌ها در برابر تورم طراحی شده است. این طرح شامل ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله گوشت منجمد گوساله، برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن‌مایع، ماکارونی و قند و شکر است. اقلام معرفی‌شده با تأیید انستیتوی تغذیه ایران به‌عنوان اقلام پایه تأمین امنیت غذایی انتخاب شده‌اند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار