اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

رئیس کل بانک مرکزی عازم روسیه شد

رئیس کل بانک مرکزی به منظور دیدار با رئیس بانک مرکزی روسیه و ادامه مذاکرات برای پیشرفت همکاری های پولی و بانکی ایران و روسیه و همچنین رایزنی درخصوص ادامه همکاری های دو کشور در گروه بریکس، تهران را به مقصد یکاترینبورگ روسیه ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 19
کد خبر: ۲۷۱۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، بانک مرکزی اعلام کرد: در چارچوب تقویت دیپلماسی اقتصادی فرزین رئیس کل بانک مرکزی کشورمان در این سفر که به دعوت رسمی الویرا نابیولینا رئیس بانک مرکزی روسیه انجام میشود مذاکرات در جهت پیشرفت پیمان پولی میان ایران و روسیه و همچنین تقویت و توسعه مناسبات اقتصادی، پولی و بانکی با اعضای گروه بریکس را در دستور کار دارد.

 

فرزین در جریان سفر اخیر رئیس جمهور به مسکو گفت: پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شده و ارز دو کشور نیز بر اساس نرخ توافقی بازار ارز تجاری، مبنای تسویه قرار گرفت.

 

طرح بزرگ اجرایی دیگر ایران و روسیه، اتصال شبکه پرداخت کارتی میر و شتاب است که مرحله اول آن راه اندازی شده و مراحل دو و سوم آن نیز در دستور کار است.

 

سند اقدام مشترک میان بانک های مرکزی ایران و روسیه در سه سرفصل اصلی «استفاده از پول های ملی در تجارت دو کشور»، «امکان اتصال پیام رسان های بانکی و بومی دو کشور موسوم به سپام و SPFS» و «امکان اتصال شبکه پرداخت کارتی دو کشور» عملیاتی شده است.

 

یکاترینبورگ مرکز استان سوردلوفسک، به عنوان مرکز صنعتی ناحیه فدرالی اورال روسیه شناخته می شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار