محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

استراماچونی در استقلال ماندنی شد

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در ماجرای عدم پرداخت معوقات حق را به استراماچونی و بازیکنان این تیم داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 07
کد خبر: ۲۷۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  میرشاد ماجدی بعد از پیروزی ۳ بر صفر تیم فوتبال جوانان ایران مقابل قرقیزستان در مسابقات مقدماتی قهرمانی آسیا, گفت: تبریک می‌گویم به بچه‌های ایران که خوب بازی کردند و امیدوارم آنها را در دور دوم مسابقات ببینیم و به جام جهانی نیز صعود کنند.


وی درباره انتقادات استراماچونی از وضعیت باشگاه استقلال عنوان کرد: من هم این اظهارات را شنیدم و حق با ایشان و بازیکنان است اما ما امسال ۱۱ میلیارد تومان پرداختی داشتیم. در جلسه هیئت مدیره باشگاه مقرر شد در هفته آینده یکسری طلب‌های‌مان وصول شوند و باز هم پرداختی داشته باشیم.

 

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در واکنش به این سؤال که آیا استراماچونی در استقلال خواهد ماند یا خیر, تاکید کرد: او در استقلال می‌ماند و باید این اتفاق رخ بدهد. روند رو به رشد استقلال نباید به دلیل یکسری مسائل از بین برود.

 

 

ماجدی درباره اینکه چرا با وجود پیروزی‌های استقلال بازهم علیه فتحی شعار سر داده می‌شود, گفت: نمی‌دانم این موضوع از کجا نشات می‌گیرد, ایشان به عنوان مدیرعامل زحمت می‌کشد و همیشه در مسابقات و تمرینات تیم حضور دارد.

 

وی درباره اینکه فتحی مدتی است در بازی‌های تیم در ورزشگاه آزادی حضور ندارد, خاطرنشان کرد: شاید به تازگی به ورزشگاه آزادی نمی‌آید ولی عکس‌های ایشان را می‌بینیم. فتحی مدیرعامل استقلال است و همه وظیفه داریم که از او حمایت کنیم. اینکه اتفاقی در آینده رخ بدهد را نمی‌دانم ولی تا الان که ایشان هست باید همه حمایت کنند. الان بحث فتحی و ماجدی و غیره نیست, بحث استقلال است. تیم در چرخه برد افتاده و وظیفه هیئت مدیره، هواداران، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش این است که کمک کنند تا این اتفاق خوب تا پایان فصل ادامه پیدا کند.

منبع: خبرورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده