رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

آمریکا عملیات سایبری علیه روسیه را متوقف کرد

در ادامه اقدامات دولت ترامپ برای بهبود روابط با روسیه، وزارت دفاع ایالات متحده دستور توقف عملیات سایبری علیه مسکو را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 02
کد خبر: ۲۷۲۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه واشنگتن پست آمریکا نوشت: «پیت هگست»، وزیر دفاع آمریکا دستور توقف عملیات سایبری علیه روسیه را در چارچوب تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین صادر کرده است.

 

در همین راستا، نمایندگانی از آمریکا و روسیه روز پنجشنبه در استانبول ترکیه با یکدیگر دیدار کرده بودند.

 

وزارت خارجه روسیه روز جمعه درباره این مذاکرات اعلام کرد: روسیه و ایالات متحده در نشست استانبول در خصوص گام‌های مشترک برای تأمین مالی فعالیت نمایندگی‌های دیپلماتیک به توافق رسیدند.

 

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص آمده است: در جریان مذاکرات استانبول، مسائل مربوط به اموال دیپلماتیک روسیه در آمریکا مورد بررسی قرار گرفت. به طرف آمریکایی پیشنهاد شد امکان احیای پروازهای مستقیم مورد بررسی قرار گیرد.

 

وزارت خارجه روسیه در این خصوص اضافه کرد: روسیه و ایالات متحده در نشست استانبول درباره راه‌های غلبه بر مسائل تنش زا گفتگو کردند. دیدار نمایندگان روسیه و آمریکا در استانبول پرمحتوا و کاری بود و گفتگوها در این مسیر ادامه خواهد یافت.

 

مسکو سپس خاطرنشان کرد: روسیه و آمریکا در استانبول بر لزوم دستیابی به نتایج عملی برای بهبود روابط دوجانبه تاکید کردند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار