رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

مسکو: تهران متحد ما و برنامه هسته‌ای آن موضوع مذاکرات آتی با آمریکاست

سخنگوی کرملین با تایید رایزنی درباره مسئله هسته‌ای ایران در دور نخست مذاکرات آمریکا و روسیه گفت که این موضوع در دستور کار مذاکرات آتی مسکو و واشنگتن قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 05
کد خبر: ۲۷۲۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین می‌گوید که مسئله هسته‌ای ایران در مذاکرات آتی روسیه و آمریکا به بحث گذاشته خواهد شد.

 

بلومبرگ دیروز گزارش داد که روسیه موافقت کرده است تا به دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای برقراری ارتباط با ایران در موضوعات مختلف از جمله برنامه هسته‌ای تهران، کمک کند.

 

کرملین به‌رغم عدم تایید این گزارش، به روشنی اعلام کرد که ایران یکی از موضوعاتی است که در مذاکرات آتی واشنگتن و روسیه با جزئیات به آن پرداخته خواهد شد.

 

پسکوف دراین‌باره گفت: تا اینجای کار تنها این تفاهم وجود دارد که موضع واقعی روسیه این است که مسئله پرونده هسته‌ای ایران باید از طریق مذاکرات سیاسی و دیپلماتیک و سیاسی صلح‌آمیز حل شود.

 

وی افزود: باور داریم که ظرفیت برای این اقدام وجود دارد زیرا ایران متحد، شریک و کشوری است که در حال توسعه روابط متقابل جامع و سودمند هستیم و روسیه آماده است تا برای این مسئله هر کاری که در توان دارد را انجام دهد. ایالات متحده از این مسئله آگاه است.

 

ترامپ که در سال ۲۰۱۸ به طور یکجانبه و غیرقانونی از توافق جامع اقدام مشترک (برجام) خارج شد، ماه گذشته نیز با احیای سیاست شکست‌خورده «فشار حداکثری» قصد دارد تا تهران را تحت فشار قرار داده و به ادعای خود مانع دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شود؛ ادعایی که تهران همواره با رد آن، بر ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود تاکید کرده است.

 

پسکوف در پاسخ به سوالی منحصراً درباره گزارش بلومبرگ نیز تاکید کرد: ببینید، در مذاکرات ماه گذشته مسکو و واشنگتن در ریاض، مسئله ایران نه «با جزئیات» بلکه به طور مختصر مورد بحث قرار گرفت./ /مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار