بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
سرلشکر سلامی:

در زمان جنگ هیچ عملیاتی با تاکتیک عملیات قبل صورت نمی‌گرفت

در زمان جنگ هیچ عملیاتی با تاکتیک عملیات قبل صورت نمی‌گرفت به گفته فرمانده کل سپاه پاسداران، در زمان جنگ تحمیلی، هیچ عملیاتی با تاکتیک عملیات قبل صورت نمی‌گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران در جمع دانش آموختگان پاسداری اظهار کرد: سپاه در طفولیت خود و در حالی که هنوز ساختار منظمی نداشت، مجهز نبود و به سلاح‌های سنگین دست پیدا نکرده بود، به میدان جهاد رفت.

 

وی افزود: جوانان ما ۴۶ سال پیش گرد هم آمدند تا شکوه شکل گرفته انقلاب روی زمین را حفاظت کنند. آنها وارد جنگ شدند. جنگ با قدرتی که به شرق و غرب متکی بود. ارتش بعث صدام ارتشی بود که هم توسط شوروی و آمریکا و هم حکام مرتجع عرب در منطقه و برخی از اروپایی‌ها مسلح می‌شد و در طول جنگ ساختارش گسترش می‌یافت.

 

سردار سلامی بیان کرد: بعثی‌ها ابتدای جنگ شاید ۱۲ تیپ مستقل داشتند، اما در میانه جنگ به ۵۰ لشکر و ۹۰ تیپ گسترش یافت و به عنوان یکی از قدرت‌های بزرگ زمین مطرح بود. رژیم بعث را به پیشرفته‌ترین سلاح‌ها و  مدرن‌ترین سلاح‌ها مجهز می‌کردند و همه نهاد‌های سیستمی بین الملل و دستگاه‌های رسانه‌ای و تبلیغات روانی دشمنان که بسیار پیچیده و مرموز بودند در حمایت از هدف‌های صدام که ناقل اهداف آمریکا و صهیونیست‌ها در منطقه بود، عمل می‌کردند. 

 

فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه گفت:‌ ارتش فداکار جمهوری اسلامی ایران با پاسداران که در آغاز شکل‌گیری سازمان و تجهیزات خود بودند، وارد این نبرد نابرابر شدند و پاسداران انقلاب با بسیج همه جانبه مردم فداکار به سرعت توانستند به یک نهاد سازمان یافته، منظم و قدرتمند دفاعی و تهاجمی تبدیل شوند و پیچیده‌ترین عملیات‌های رزمی تاریخ بشر را با موفقیت به اجرا بگذارند. همچنین در زمان جنگ هیچ عملیاتی با تاکتیک عملیات قبل صورت نمی‌گرفت.

 

سردار سلامی تاکید کرد:‌ عنصر اصلی که به فرماندهان ما اذن طراحی عملیات می‌داد، شجاعت بود. ما با تجربه‌ها رشد کردیم. در پایان جنگ فهمیدیم که باید در جنگ موشک‌ها از دور مقابله به‌مثل کنیم.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به رشادت‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس، گفت: شاید بیشترین کسی که در جنگ به ما سلاح تحویل داد، دشمن بود؛ زیرا هنگام فرار، سلاح‌های خود را جا می‌گذاشتند.

 

فرمانده کل سپاه با اشاره به نبردهای دریایی نیز عنوان کرد: باور کنید پاسداران در نبرد نابرابر دریا باز هم سربلند شدند. زره رزمندگان ایرانی پشت نداشت و این به معنای آن بود که هیچ‌کس به عقب‌نشینی فکر نمی‌کرد. ما مأمور به پیروزی هستیم و باید موفق شویم و وظیفه ما شکست دشمن است، هر چقدر هم که بزرگ باشد.

 

وی تصریح کرد: پیروزی و شکست پیش از میدان نبرد در قلب‌ها و ذهن‌ها رقم می‌خورد و ایمان و اراده قوی مهم‌ترین عامل موفقیت در هر جنگی است.

 

سرلشکر سلامی  خاطرنشان کرد: این روحیه ایثار و مقاومت همچنان در میان نیروهای مسلح ایران زنده است و جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای و جهانی هرگز در برابر تهدیدات سر تسلیم فرود نخواهد آورد. سپاه در قلب خود هیچ بن‌بستی برای غلبه بر دشمن نمی‌بیند.

 

فرمانده سپاه پاسداران گفت: پایان جنگ، نقطه آغاز گسترش جدیدی از سپاه بود، چون دشمنان جدید سپاه قدرت‌های بزرگ مثل آمریکا و بخشی از اروپایی‌های متحد او و رژیم صهیونیستی بودند که هنوز هم این صف‌بندی و این صورت‌بندی برقرار است. اینجا سپاه متوجه شد باید یک قدرت عظیم دریایی بسازد. قدرتی که در مقابله با قدرت‌های دریایی روز جهان بتواند پیروز شود و موفق عمل کند.

 

وی تصریح کرد: امروز دنیای مستکبر تمرکز تبلیغاتی خویش را روی سپاه و مراد پاسداران یعنی ولی امرمان قرار داده است؛ این یک میدان است و نسخه‌ای که در اینجا تکثیر شد در غزه جواب داد، در لبنان جواب داد، در یمن جواب داد و همه‌جا دشمنان بزرگ زمین‌گیر، خوار و تحقیر شدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار