توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

حماس: تشکیلات خودگردان ۲۰ فلسطینی را به شهادت رساند

حماس: تشکیلات خودگردان ۲۰ فلسطینی را به شهادت رساند یکی از اعضای ارشد حماس با اشاره به شهادت یک جوان فلسطینی توسط تشکیلات خودگردان اعلام کرد که این نیروها از زمان عملیات هفتم اکتبر دست کم ۲۰ جوان فلسطینی را به شهادت رسانده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 12
کد خبر: ۲۷۳۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرحمن شدید از رهبران جنبش حماس با اشاره به تجاوزها و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم کرانه باختری از نقش تشکیلات خودگردان و هماهنگی آن با اشغالگران انتقاد کرد.

 

وی تصریح کرد که تشکیلات خودگردان از زمان عملیات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، ۲۰ فلسطینی را به شهادت رسانده که این یک رفتار غیر ملی است.

 

شدید با اشاره به اینکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال اجرای توطئه‌های خود در الحاق اراضی فلسطین و کوچ اجباری فلسطینیان است، تصریح کرد که تشکیلات خودگردان همچنان به همکاری امنیتی با این رژیم ادامه می‌دهد.

 

وی خواستار توقف فوری هماهنگی‌های امنیتی تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی و خودداری از تعقیب شهروندان فلسطینی در کرانه باختری شد.

 

این مقام حماس گفت که رژیم اشغالگر تاکنون بیش از ۲۰ هزار فلسطینی را از اردوگاه جنین اخراج کرده و تجاوزهای آن در این اردوگاه به شهادت دست کم ۳۰ نفر و بازداشت ده‌ها نفر منجر شده است.

 

وی خاطرنشان کرد که جنایات صهیونیست‌ها در اردوگاه نورشمس و طولکرم نیز باعث شهادت ۲۰ جوان فلسطینی شده است.

 

منابع محلی اعلام کردند که یک جوان فلسطینی دوشنبه شب به ضرب گلوله سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان شهید شده است. نام این جوان فلسطینی «عبدالرحمن ابوالمنی» بوده که در اثر تیراندازی نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان به شهادت رسیده است. این شهید پیشتر از سوی اشغالگران صهیونیست تحت تعقیب قرار داشته است.

 

حماس و جهاد اسلامی در بیانیه‌هایی جداگانه ترور عبدالرحمن ابومنی را محکوم و آن را جنایتی هولناک در سرکوب مقاومت برشمردند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار