دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند

آمار عجیب مزاحمت‌های تلفنی برای اورژانس استان تهران

آمار عجیب مزاحمت‌های تلفنی برای اورژانس استان تهران رئیس سازمان اورژانس استان تهران با اشاره به ثبت ۱۲ هزار و ۴۷۰ تماس مزاحمت تلفنی در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران طی هفته گذشته، گفت: با ثبت این آمار، رکورد تاریخی مزاحمت‌های تلفنی اورژانس استان تهران شکسته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمداسماعیل توکلی درباره مأموریت‌های اورژانس طی هفته گذشته اظهار کرد: در هفته گذشته (۱۸ اسفندماه الی ۲۴ اسفند ماه) در مجموع ۲۴ هزار و ۸۷۱ مأموریت در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت شد که در پی این مأموریت‌ها ۵۸۶۶ مورد به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۱ هزار و ۱۶۵ مورد نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۷۴ هزار و ۹۰۰ تماس با مرکز دیسپچ اورژانس استان تهران برقرار شد که از این تعداد متأسفانه ۱۲ هزار و ۴۷۰ تماس (معادل ۱۶.۰۶ درصد کل تماس‌ها) مزاحمت تلفنی برای این مرکز بوده است که با ثبت این آمار، رکورد تاریخی مزاحمت‌های تلفنی اورژانس استان تهران شکسته شده است.

توکلی ادامه داد: از مجموع مأموریت‌های ثبت شده طی هفته گذشته، ۳۷۶۷ مورد حوادث ترافیکی (۱۵.۱ درصد از کل ماموریت‌ها) و ۲۱۱۰۴ (۸۴۵.۹ درصد از کل ماموریت‌ها) مورد حوادث غیر ترافیکی بوده است.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران گفت: اورژانس هوایی ۳ سورتی پرواز داشته است که در پی آن ۲ مصدوم به مراکز درمانی انتقال یافته‌اند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار