تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

ثبت نزدیک به ۴۰ حمله هوایی آمریکا به یمن

طبق اعلام رسانه‌های آمریکایی، این کشور از عصر روز شنبه تا بامداد امروز نزدیک به ۴۰ حمله هوایی به یمن انجام داده که بیشتر آن در صعده ثبت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، حمله‌های هوایی آمریکا از عصر روز شنبه آغاز شد و تا بامداد امروز ادامه یافت. در این بازه زمانی آمریکا نزدیک به ۴۰ حمله هوایی انجام داد که بیشتر آنها در استان صعده، در شمال صنعا، انجام شده است. 

 

حدود ۱۲ حمله در صعده گزارش شده است. 

 

مرگبارترین حمله در منطقه کحزه (Kahza) رخ داد، زمانی که جنگنده‌های آمریکایی دو ساختمان مسکونی را هدف قرار دادند و بر اساس گزارش رسانه‌های یمنی، حداقل ۱۵ نفر شهید شدند. 

 

همچنین حملاتی در صنعا و بیضا انجام شد. 

 

در صنعا، یک منطقه مسکونی هدف قرار گرفت که حداقل ۱۵ نفر شهید و ۹ نفر دیگر زخمی شدند. حداقل ۸ حمله به صنعا انجام شد؛ و در بیضا، ۸ حمله دیگر انجام شد و ما هنوز نمی‌دانیم چه چیزی هدف قرار گرفته است. المجزه در مأرب نیز مورد حمله قرار گرفت، همچنین انس در ذمار در جنوب یمن. استان حجه نیز هدف قرار گرفت و منطقه ماین در آن مورد حمله واقع شد. 

 

دفتر سیاسی انصارالله این حملات را به عنوان جنایت علیه غیرنظامیان محکوم کرده و می‌گوید که به آنها پاسخ خواهند داد و به حمایت از مردم فلسطین ادامه خواهند داد.

 

در تجاوز آمریکایی- انگلیسی به یمن نزدیک به ۴۲ تن شهید شده‌اند که بیشتر آنها زن و کودک هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر