پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟

کشف 19 تن موادمخدر در غرب تهران

فرمانده انتظامی ویژه غرب استان با اشاره به اجرای طرح خیبر در شهرستان شهریار گفت: تا این لحظه در غرب استان بیش از ۱۹ تن انواع مواد مخدر کشف شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محسن خانچرلی فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان امروز در خصوص جزئیات طرح خیبر ۱۱ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ادامه اجرای طرح‌های خیبر، طرح خیبر ۱۱ در ۴۸ ساعت گذشته به مرحله اجرا درآمد و در راستای اجرای دستور قضایی، این طرح به‌صورت ویژه در شهرستان شهریار به مرحله اجرا درآمد.

 

وی افزود: با توجه به مطالبات مردم به‌ویژه در محدوده مناطق وحیدیه، ویره و نصیرآباد باغستان، از ۳ ماه قبل اقدامات اطلاعاتی و تخصصی انجام‌گرفته بود که در این مرحله منازل و اماکن تهیه و توزیع مواد شناسایی و مورد ضربه قرار گیرد.

 

فرمانده انتظامی غرب استان تهران بیان داشت: خوشبختانه با اقدامات اطلاعاتی مناسب و پشتیبانی جدی و انقلابی دادستان شهریار، در این رابطه بیش از ۲۰۲ نفر از خرده‌فروشان، معتادین و سارقین اموال جهت دریافت مواد مخدر دستگیر شدند و بیش از ۱۰۶ میلیون تومان وجه نقد و بیش از ۳۴ انواع دستگاه نقلیه کشف و توقیف شد.

 

سردار خانچرلی گفت: مقادیر زیادی طلا و جواهرات حاصل از فروش مواد مخدر کشف و ضبط شد و که لازم است از دادستانی و تمام دستگاه تشکر کنم و در این طرح با حکم قضایی تعدادی از اماکن شناسایی‌شده تخریب خواهد شد که در مرحله اول ۴۲ محل شناسایی‌شده دیوارکشی انجام شد و ادارت خدمات رسان نیز در قطع انشعابات همکاری مناسبی داشتند.

 

وی ادامه داد: این طرح استمرار خواهد داشت و در هفته‌های آتی در سایر شهرستان‌های غرب استان و حتی شهرستان شهریار نیز این طرح اجرا و استمرار خواهد داشت و تا این لحظه در غرب استان بیش از ۱۹ تن انواع مواد مخدر کشف شد.

 

فرمانده انتظامی غرب استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: تعداد ۵۰۰۰ معتاد متجاهر جمع‌آوری‌شده و حدود ۵۲۰۰ نفر از خرده‌فروشان مواد مخدر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار