ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم

رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم روزنامه معاریو در گزارشی اعتراف کرد، بعد از آنکه جولانی به ترکیه اجازه نفوذ در خاک کشورش را داد، طی چند روز گذشته شاهد تحرکات نیروی هوایی اسرائیل برای خنثی کردن فوری طرح‌های ارتش ترکیه بودیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 03
کد خبر: ۲۷۴۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه این گزارش آمده است، نیروی هوایی اسرائیل تلاش‌های ارتش ترکیه برای دست یابی به جای پا در داخل سوریه و انتقال اسکادران‌هایی از نیروی هوایی ترکیه به این مناطق را خنثی کرد.

در چارچوب این عملیات، نیروی هوایی طی دو روز گذشته دو پایگاه هوایی و فرودگاه را که ارتش سوریه در دوره بشار اسد از آن استفاده می‌کرد را بمباران کرد.

در ادامه این گزارش آمده است، نیروی هوایی اسرائیل فرودگاه‌های تدمر و تی ۴ را بمباران گسترده به طور کامل منهدم کرد به نحوی که هیچ ساختمانی در آن باقی نمانده است.

یک منبع آگاه نظامی به معاریو گفت: ما هواپیماها، سیستم‌های راداری، برج‌های مراقبت، پارکینگ‌ها و تمامی باند‌های فرود و برخواست و هر ساختمان و سوله موجود در آن را بمباران کردیم و باید به سادگی گفت که این دو فرودگاه به طور کامل منهدم شده‌اند.

این منابع تاکید کردند، تصمیم به انجام حمله بعد از آن صورت گرفت که اسرائیل متوجه شد ترکیه به دنبال مسلح کردن ارتش سوریه و بازسازی آن است و آنکارا طرح‌های "امپریالیستی؟! " برای قبضه کردن سوریه و تبدیل آن به یکی از مناطق تحت الحمایه خود که در آن حضور نظامی دارد، برنامه ریزی کرده‌اند.

معاریو همچنین فاش کرد، قرار است امروز نشست امنیتی برای برای سیاستگذاری در قبال نوع تعامل با ترکیه برگزار شودف این نشست با حضور یسرائیل کاتس وزیر جنگ، ایال زامیر رئیس ستاد ارتش، رئیس سرویس اطلاعات نظامی، فرمانده منطقه شمالی و افسران عالی رتبه دیگر برگزار خواهد شد، این در حالی است که محافل آگاه اعلام می‌کنند که تل‌آویو مایل نیست خود را در سوریه رو در رو و چهره به چهره با ارتش ترکیه ببیند./ تسنیم 

کلمات کلیدی: سوریه اردوغان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار