دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترامپ: جنگ تجاری آسان نخواهد بود

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از اعمال تعرفه‌های گسترده علیه کشور‌های سراسر جهان، اشاره کرد که جنگ تجاری آسان نخواهد بود، اما نتیجه پایانی خوبی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 05
کد خبر: ۲۷۴۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ امروز شنبه در شبکه اجتماعی تروث در رابطه با اعمال تعرفه‌ها علیه کشور‌های سراسر جهان، اعلام کرد: سفت و سخت ایستادیم، آسان نخواهد بود، اما نتیجه پایانی تاریخی خواهد بود.

وی در ادامه مدعی شد که این انقلاب اقتصادی طوری مشاغل و کسب و کار‌ها را باز می‌گرداند که سابقه نداشته است.

روز چهارشنبه گذشته دولت ترامپ تعرفه‌های بی‌سابقه‌ای را علیه کشور‌های سراسر جهان از جمله متحدان خود اعمال کرد که واکنش‌های تلافی جویانه‌ای را هم به دنبال داشت.

بازار بورس آمریکا روز پنجشنبه در پی شوک ناشی از تعرفه‌ها، سقوطی سنگین را تجربه کرد. وال‌استریت بدترین روز معاملاتی خود را از زمان همه‌گیری کرونا در سال ۲۰۲۰ پشت سر گذاشت. هم‌زمان، ترامپ روز پنج‌شنبه از آمادگی خود برای مذاکره درباره تعرفه‌های اعلام‌شده خبر داد.

شاخص S&P ۵۰۰ طی تنها دو روز نزدیک بیش از ۱۰ درصد سقوط کرد که منجر به کاهش ۵.۳ تریلیون دلاری ارزش بازار شد. گفتنی است در پی فرمان تعرفه گذاری ترامپ، شاخص S&P ۵۰۰ از ۵۴.۶ تریلیون دلار در ۱۹ فوریه ۲۰۲۵ به ۴۵.۸ تریلیون دلار در ۵ آوریل ۲۰۲۵ سقوط کرد.

ترامپ پیش از این نیز اعمال تعرفه‌های سراسری را به عمل جراحی بر روی آمریکا به عنوان یک بیمار تشبیه کرد و افزود که این عمل جراحی به پایان رسیده و بیمار در حال بهبودی است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار