دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

رشد ۵۱ درصدی استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی

رشد ۵۱ درصدی استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: در بازه زمانی ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴، در مجموع ۳ میلیون و ۹۸۴ هزار نفر ـ روز اسکان در مراکز آموزش و پرورش ثبت شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 06
کد خبر: ۲۷۴۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، در نوروز ۱۴۰۴، طرح اسکان موقت فرهنگیان با هدف ارائه خدمات رفاهی به معلمان و خانواده‌های آن‌ها، با کیفیتی به‌مراتب بهتر از سال‌های گذشته اجرا شد. این طرح که تحت نظارت وزارت آموزش و پرورش انجام شد، توانست رضایتمندی قابل توجهی را در میان فرهنگیان کشور به همراه داشته باشد.

 

حذف اتاق‌های با امکانات ضعیف و افزایش کیفیت

مهدی نیکفر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با ارائه گزارشی از روند اجرای این طرح توضیح داد: «در نوروز امسال، حدود ۹ هزار مرکز اسکان با بیش از ۶۱ هزار اتاق، مسئولیت پذیرش فرهنگیان را بر عهده داشتند. این در حالی است که در سال گذشته ۱۲ هزار مرکز با ۵۷ هزار اتاق فعال بودند. کاهش تعداد مراکز در عین افزایش اتاق‌ها، نشان‌دهنده تمرکز بر کیفیت خدمات و حذف مدارس با امکانات ضعیف است.»

 

وی افزود: «در همین راستا، اتاق‌های با درجه کیفی پایین از چرخه خدمات حذف شده و تنها اتاق‌های با کیفیت بالا در اختیار میهمانان قرار گرفت.»

 

افزایش آمار نفر روز اقامت

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: «در بازه زمانی ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴، در مجموع ۳ میلیون و ۹۸۴ هزار نفر-روز اسکان در مراکز آموزش و پرورش ثبت شد. این در حالی است که این عدد در نوروز ۱۴۰۳، ۲ میلیون و ۳۶۸ هزار نفر-روز بوده است. این رشد ۵۱ درصدی را نشانه‌ای روشن از استقبال چشمگیر فرهنگیان از خدمات اسکان نوروزی بود.»

 

نیک‌فر افزود: «همچنین بر اساس آمار ارائه‌شده، میانگین روز اقامت از عدد ۱.۲۲ در نوروز ۱۴۰۳ به ۱.۴ در نوروز ۱۴۰۴ افزایش یافته که حاکی از رشد ۱۵ درصدی در میزان اقامت فرهنگیان است.»

 

طرح تشویقی «اسکان رایگان» ویژه زوج‌های فرهنگی و خانواده‌های فرزندآور

مدیرکل رفاه و پشتیبانی در ادامه گفت: «در نوروز امسال امکانات جدیدی از جمله رزرو اینترنتی، پرداخت اقساطی هزینه اسکان و بهره‌مندی از خدمات رایگان برای روزهای سوم و چهارم اقامت در اختیار فرهنگیان قرار گرفت. طرح تشویقی اسکان رایگان ویژه زوج‌های فرهنگی و خانواده‌های فرزندآور نیز از دیگر تمهیدات این دوره بود. بر اساس آمار سامانه اسکان، ۶۱۹ خانوار فرهنگی از این مزایا بهره‌مند شدند. این طرح با هدف ترویج فرزندآوری، حمایت از نهاد خانواده و ایجاد مشوق‌های رفاهی برای معلمان طراحی و اجرا شده است.»

 

نیکفر در ادامه افزود: «از دیگر اقدامات قابل توجه، می‌توان به اتصال سامانه اسکان به موقعیت‌یاب جغرافیایی و امکان شناسایی سریع محل مراکز اشاره کرد. همچنین برای نخستین‌بار، امکان رزرو خانه‌های معلم در برخی استان‌ها از جمله خوزستان، گیلان و هرمزگان از طریق سامانه فراهم شد.»

 

استان‌های پیشتاز در میزبانی فرهنگیان

وی همچنین درباره استان‌های پیشتاز گفت: «در میان استان‌های کشور، به ترتیب استان‌های فارس، خراسان رضوی، بوشهر، اصفهان و خوزستان بیشترین آمار اسکان فرهنگیان را به خود اختصاص دادند. همچنین ۱۸ هزار و ۷۵۶ خانوار از خدمات رایگان روز سوم و چهارم اقامت بهره‌مند شدند.»

 

وی گفت: «برای اجرای بهینه این طرح، بیش از ۱۸ هزار نفر نیروی اجرایی از ۱۸ اسفند تا ۱۴ فروردین در مراکز اسکان مشغول خدمت‌رسانی بودند. این نیروها نقش مهمی در هماهنگی، پذیرش و تأمین رفاه میهمانان ایفا کردند.»

 

نیکفر در پایان خاطرنشان کرد: «با تخصیص اعتبارات ویژه برای تجهیز مراکز، کیفیت‌بخشی به خانه‌های معلم، و گسترش سامانه رزرو اینترنتی، تلاش خواهیم کرد خدمات رفاهی مطلوب‌تری را در اختیار جامعه فرهنگیان قرار دهیم.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار