تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

قطع برق کارخانه‌های سیمان آغاز شد

قطع برق کارخانه‌های سیمان آغاز شد دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان از آغاز محدودیت برقی در صنعت سیمان خبر داد و گفت: با اعمال این محدودیت ها تولید سیمان با اختلال روبه رو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 08
کد خبر: ۲۷۵۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر الوندیان با اشاره به اینکه از 16 فروردین ماه برق کارخانجات سیمان محدود شده است، گفت: هر ساله فروردین و اردیبهشت ماه زمان طلایی برای تولید و ذخیره سازی کلینکر بود و ما در این دوماه عقب ماندگی صنعت را در کاهش ذخایر کلینکر به دلیل ناترازی انرژی در فصل زمستان جبران می کردیم اما امسال در اقدامی عجیب محدودیت برق از ابتدای سال آغاز شده و این در حالی است که از 25 اسفندماه گاز صنایع وصل شده است.

 

وی با بیان اینکه محدودیت برقی در صنعت سیمان به معنای تعطیلی واحدها است، افزود: در کارخانجات سیمان 65 درصد دیماند برق مصرفی کارخانه  در کوره ها و تبدیل مواد به کلینکر استفاده می شود و باید در این کورها برق مصرفی پیوسته استفاده شود و نباید بیشتر 4 ساعت محدودیت برقی لحاظ گردد اما با ابلاغیه جدید محدودیت برق صنایع سیمان  از صبح تا غروب است و این به معنی کاهش تدریجی خوراک کوره و نهایتا خاموش کردن کوره هاست.

 

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان با اشاره به اینکه با اعمال این محدودیت ها تولید سیمان با اختلال روبه رو خواهد شد، تصریح کرد: امیدوارم این تصمیم مقطعی باشد در غیر این صورت کارخانجات در تابستان امکان تأمین نیاز بازار را ندارند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار