کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

گروسی: امیدوارم ایران و آمریکا به نتایج مثبتی برسند

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در مصاحبه‌ای با تلویزیون مرکزی چین، ضمن اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا در روز شنبه، ابراز امیدواری کرد که طرفین درباره پرونده هسته‌ای ایران به نتایج مثبتی برسند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پس از دیدار روز گذشته خود با وانگ‌یی، وزیر امورخارجه چین، امروز شنبه مصاحبه‌ای با موضوع مذاکرات ایران و آمریکا در ویژه برنامه تلویزیون مرکزی چین با نام «گفتگوی سطح بالا» انجام داد.

 

وی در مصاحبه خود درباره مذاکرات امروز ایران و چین بر سر مسئله هسته‌ای ایران، بیان داشت: تنها چیزی که می‌توان با قطعیت گفت این است که هر دو طرف خواهان دستیابی به توافق هستند.

 

رافائل گروسی، تأکید کرد: ما باید به توافقی دست یابیم، آن هم هرچه سریع‌تر. تنها چند ساعت پس از این مصاحبه، قرار است مذاکرات مهمی میان آمریکا و ایران در عمان برگزار شود، و ما امیدواریم که این مذاکرات با موفقیت همراه باشد. رئیس‌جمهور ترامپ و دولت ایران اطلاعاتی را رد و بدل کرده‌اند.

 

وی با بیان اینکه هنوز اختلافات زیادی میان دو طرف وجود دارد، ابراز امیدواری کرد: نقطه امید این است که هر دو طرف بر ضرورت دستیابی به توافق تأکید دارند. جزئیات مربوط به مفاد، دامنه و شرایط توافق، نیازمند مذاکرات بیشتر است.

 

وانگ‌یی در دیدار با گروسی، ابراز امیدواری کرده بود که آژانس همچنان به روحیه بی‌طرفی، عینیت، عدالت و تخصص پایبند باشد و به‌خوبی به مسائل مهمی مانند برنامه هسته‌ای ایران، همکاری هسته‌ای آمریکا-انگلستان-استرالیا و دفع آب آلوده نیروگاه فوکوشیما رسیدگی کند./ تسنیم

ارسال نظر