انتقاد تند معاون وزیر کشور از مناطق آزاد؛ ‌خشت اول را اشتباه گذاشتیم سقوط 92 درصدی واردات طلا در 5 ماه؛ ورود فلز زرد از 13 تن به یک تن رسید جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات کالاهای اساسی تا پایان سال اختلاف مالیاتی 70 همتی بین صندوق توسعه و وزارت اقتصاد چگونه شکل گرفت؟ تاکید وزیر اقتصاد بر بازسازی صنایع آسیب‌دیده گمرک:مجوز ثبت سفارش واردات ایکس‌ری‌های باکیفیت ازسوی وزارت صمت صادر نشد نقش «محب» در پرداخت حقوق کارکنان دولت چیست؟ میدری: حمایت از همه فروشگاه‌های عرضه‌کننده کالابرگ ادامه دارد/ تغییری در سیاست عرضه نداریم ارزش بازارهای سهام ایران برای نخستین بار از ۲۱ هزار همت عبور کرد بانک مسکن در سال 1404 اتفاقات خوب و فوق العاده ای را رقم زد قیمت طلا ۱۸ عیار ۶ شهریور ۱۴۰۵ پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد وضعیت انرژی کشور در ۹ ماه آینده مناسب خواهد بود هفته طلایی بورس در تالار شیشه ای/ بازدهی ۵.۳۶ درصدی بازار سرمایه ثبت شد یک پیش‌بینی مهم درباره بازار طلا و ارز در نیمه دوم سال/ قیمت دلار و طلا تا کجا می‌تواند بالا رود؟

قیمت طلای جهانی افزایش یافت

قیمت طلای جهانی افزایش یافت قیمت طلا در معاملات روز پنج‌شنبه بازار جهانی، تحت تاثیر تشدید مناقشه تجاری جهانی بین آمریکا و شرکای تجاری این کشور و افزایش تقاضای سرمایه‌گذاران برای دارایی‌های امن، افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 17
کد خبر: ۲۷۵۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۳۳۴۶ دلار و ۲۰ سنت رسید. قیمت طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۰.۴ درصد افزایش، به ۳۳۵۹ دلار و ۵۰ سنت رسید.

قیمت طلا در روز چهارشنبه، از مرز ۳۳۰۰ دلار در هر اونس عبور کرد و به بالاترین حد خود رسید.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا،روز سه‌شنبه با تشدید تنش‌های در مناقشه با شرکای تجاری واشنگتن، دستور داد تا علاوه بر بررسی واردات دارو و تراشه، تعرفه‌های جدید احتمالی بر واردات مواد معدنی حیاتی، بررسی شود. از سوی دیگر، پکن به شرکتهای هواپیمایی چینی دستور داد تا هواپیماهای بوئینگ را تحویل نگیرند و همزمان، دولت آمریکا صادرات تراشه هوش مصنوعی H۲۰ شرکت انویدیا را به چین محدود کرد.

طلا که به طور سنتی به عنوان یک سرمایه‌گذاری امن در زمان ابهامات ژئوپلیتیکی و اقتصادی در نظر گرفته می‌شود، از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۲۷ درصد افزایش قیمت داشته است.

بر اساس گزارش رویترز، جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا، روز چهارشنبه گفت: فدرال رزرو قبل از تغییر نرخ بهره، منتظر اطلاعات بیشتر در مورد جهت گیری اقتصاد خواهد بود، اما هشدار داد که سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ این خطر را دارد که تورم و اشتغال را از اهداف بانک مرکزی دورتر کند.

در همین حال، دلار آمریکا در برابر رقبای خود کاهش یافت و نزدیک به پایین ترین سطح سه ساله خود باقی ماند و طلا را برای دارندگان ارزهای دیگر، جذاب تر کرد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش، به ۳۲ دلار و ۷۸ سنت رسید، هر اونس پلاتین با ۰.۲ درصد افزایش، به ۹۶۹ دلار و پنج سنت رسید و هر اونس پالادیوم ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۹۶۴ دلار و ۷۵ سنت رسید./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار