پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

پیشکسوت سپاهان: تساوی مقابل پرسپولیس کافی است

مدافع پیشین سپاهان گفت: اگر سپاهان نتواند پرسپولیس را شکست دهد، دست‌کم به یک‌امتیاز هم قانع است تا فاصله‌اش را حداقل با این تیم حفظ کند. از سوی دیگر پرسپولیس همیشه مدعی و سرسخت است، بنابراین با توجه به سه شکست متوالی‌اش برای دفاع از حیثیت وارد زمین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 18
کد خبر: ۲۷۵۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، تیم‌های فوتبال پرسپولیس تهران و سپاهان اصفهان، عصر امروز جمعه ۲۹ فروردین در چارچوب هفته بیست‌وهفتم رقابت‌های لیگ‌برتر مردان باشگاه‌های ایران از ساعت ۱۸:۰۰ در ورزشگاه آزادی تهران مقابل یکدیگر صف‌آرایی می‌کنند و می‌توانند هفته‌های پایانی را جذاب‌تر کنند.

علی حمودی در گفت‌و‌گو با ایسنا درخصوص تقابل حساس امروز پرسپولیس و سپاهان اظهار کرد: بازی‌های پرسپولیس و سپاهان همیشه مهم بوده و در این مقطع حساس اهمیت آن چند برابر می‌شود. هر دو تیم منتظر لغزش تراکتور هستند تا بتوانند صدر جدول را در اختیار بگیرند، همچنین نگاه‌شان به کسب سهمیه لیگ‌نخبگان آسیاست. سپاهان همه بازی‌های رودرروی خود مقابل پرسپولیس را در فصل جاری برنده شده و امروز نمی‌خواهد امتیاز از دست دهد؛ پرسپولیس نیز با توجه به همین شکست‌ها دیدار امروز را حساس‌تر از همیشه می‌بیند.

وی با اشاره به اهمیت بالای بازی امروز برای مثلث قهرمانی افزود: پرسپولیس می‌خواهد از امتیاز میزبانی‌اش استفاده کند، اما سپاهان را در وضعیت فعلی آماده‌تر از پرسپولیس می‌بینم. طبق آنچه در هفته‌های اخیر از سپاهان دیده‌ایم، به‌نظر من اگر نتواند پرسپولیس را شکست دهد، دست‌کم یک‌امتیاز خواهد گرفت تا فاصله‌اش را حداقل با پرسپولیس حفظ کند. زمانی که دو تیم مدعی و بزرگ روبه‌روی همدیگر قرار می‌گیرند به کم‌ترین امتیاز هم قانع هستند و اگر امروز چنین اتفاقی رقم بخورد، تراکتور بهترین استفاده را خواهد کرد.

بازیکن اسبق سپاهان درباره احتمال تساوی دو تیم و هموار شدن راه قهرمانی تراکتور بیان کرد: اگر هیچ‌کدام از دو تیم برنده نشوند، برای تراکتور بازی کرده‌اند و چنانچه این اتفاق رخ دهد، پرسپولیس و سپاهان برای نایب‌قهرمانی تلاش خواهند کرد. سپاهان برای قهرمانی در جام‌حذفی خواهد جنگید. شک نکنید سپاهان مقابل پرسپولیس دست‌وپا بسته نخواهد بود. در آن سو پرسپولیس همیشه مدعی و سرسخت است، بنابراین با توجه به سه شکست متوالی‌اش برای دفاع از حیثیت وارد زمین می‌شود و با این وجود حدس من این است که بازی مساوی خواهد شد.

 حمودی با اشاره به اینکه علاقه‌مند به قهرمانی تراکتور است، گفت: برای تراکتور هم آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم به مسیر خود تا قهرمانی ادامه دهد. سپاهان امسال تیم خیلی‌خوبی بوده و با تغییر سرمربی در جمع مدعیان باقی‌ماند. می‌تواند با یک لغزش تراکتور به صدر جدول برگردد، البته نمی‌توانم بگویم قهرمان چه تیمی است و امیدوارم تیمی که لیاقت دارد به جام برسد.

وی ادامه داد: اکنون دیگر وقت قهرمانی تراکتور است، سال‌ها تلاش کردند. با مدیرعامل خوبی که دارد و پای این تیم ایستاد و دیگر نوبت تراکتور است که با عملکرد فوق‌العاده‌اش قهرمان لیگ‌برتر شود. اگر فوتبالی نگاه کنیم حق این تیم قهرمانی است، چرا که از ابتدای فصل در اکثر هفته‌ها صدرنشین بود.

بازیکن پیشین سپاهان، تراکتور و استقلال، درخصوص حضور بانوان در بازی امروز و ممنوعیت ورود تماشاگران مرد بیان کرد: از فدراسیون فوتبال بابت برگزاری مسابقات با حضور بانوان هوادار تشکر می‌کنیم که با کم‌ترین امکانات در ورزشگاه‌ها، در بازی‌های بزرگ بانوان را به سکو‌ها می‌رسانند. نمی‌دانم ورزشگاه آزادی امروز توسط بانوان به‌صورت کامل پُر می‌شود یا خیر، اما اگر ورزشگاه بزرگ آزادی با حضور بانوان تکمیل شود، اتفاق تاریخی و جهانی رقم خواهد خورد./ایسنا

کلمات کلیدی: سپاهان پرسپولیس
مطالب مرتبط
ارسال نظر