نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

طلب میلیاردی پرسپولیس از فیفا

رایزنی مسؤولان باشگاه پرسپولیس با مقامات فیفا برای گرفتن طلب جام جهانی ۲۰۱۸ هنوز ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 11
کد خبر: ۲۷۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم فوتبال پرسپولیس از بعد از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه از فیفا بابت حضور بازیکنانش در این مسابقات طلبکار است، اما به دلیل مشکلات تحریم و موارد دیگر هنوز این پول به این باشگاه نرسیده و این مسأله باعث بروز مشکلاتی شده است.

 

باشگاه پرسپولیس بابت حضور علیرضا بیرانوند، وحید امیری، مهدی طارمی و رامین رضاییان مبلغی در حدود ۶۸۰ هزار دلار باید از فیفا دریافت کند، اما این پول که می‌تواند بخش زیادی از مشکلات مالی پرسپولیس را برطرف نماید هنوز به دست این باشگاه نرسیده هر چند که پیگیری‌هایی برای وصول این طلب انجام شده است.

 

محمدحسن انصاری‌فرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از بعد از حضورش در این مسند برای پیگیری این طلب رایزنی‌ها و مکاتباتی با فیفا انجام داده، اما هنوز هم مشخص نیست که چه زمانی این پول به دست باشگاه پرسپولیس خواهد رسید.


به دلیل حضور بازیکنان در جام جهانی، از سوی فیفا مبلغی به باشگاه‌هایی که بازیکنان آن‌ها در جام جهانی حضور دارند داده می‌شود، اما به دلیل مشکلات تحریم، باشگاه پرسپولیس هنوز نتوانسته این مشکل را برطرف کند و به پول خود نرسیده است.

 
منبع: فارس
ارسال نظر